<

7 перевиборчих обіцянок Сапожнікова, яких він не виконав

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 23.10.2020 / Новини / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Віктор Сапожніков вшосте балотується на посаду міського голови. 2015 року Віктор Сапожніков йшов у мери від Блоку Петра Порошенка, за його словами – востаннє, проте цього разу – він знову балотується, як самовисуванець. А для маніпуляцій записав собі у підтримку чи не всі політичні партії.

КОРДОН проаналізував найгучніші передвиборчі обіцянки Віктора Сапожнікова, яких він не дотримався, хоча так обіцяв – мало сорочку не рвав на собі.

ТОП-7 невиконаних обіцянок Сапожнікова:

  1. Добудова 10-ої шахти. Коли це було на руку меру, він обіцяв, що шахтарі не залишаться без роботи і 10-та шахта таки буде добудована. В результаті – вісім копалень закриті, більше 6 тисяч шахтарів лишились без роботи, а від 10-ої шахти поки ще діючий міський голова почав відхрещуватись, мовляв, там працює сільське населення, то нехай ОТГ нею і займається.
  2. Збільшення робочих місць. Улюблена тема Віктора Борисовича – головне ж сказати, щоб виборці «клюнули». Так от, може для когось це буде таємницею, але міський голова не створює робочих місць. Їх створюють бізнес, інвестори. Які? Їх знають усі нововолинці. За останні кілька років у місто не зайшов жоден новий інвестор. «Зеленого світла» у Нововолинську для внутрішнього інвестора немає – усе через поклони міському голові. Щодо бюджетних установ, то тут відчувається кадровий голод, а не збільшення робочих місць. Проблема із медперсоналом у лікарні  загострилася в період карантину. В ЦНАП довгий час шукали працівників. Нема бажаючих працювати на комунальних підприємствах.
  3. «Кожному подвір’ю – благоустрій». Певно, Віктор Борисович має нововолинців за дурнів, якщо думає, що жителі міста вкотре повірять у переворот у комунальній сфері. Він на це просто не здатен! Обліпив себе прихвостями-бюджетопожирачами, які за гроші платників податків роблять такі ремонти дворів, вулиць, доріг, що соромно назвати це ремонтом. Але ж для компанії Сапожнікова та Коптюка – то шедеври, варті чималих кошторисів! А нововолинці і далі ходять неосвітленими вулицями, зустрічають дітей зі школи та спотикаються на розбитих дорогах.
  4. Завершення будівництва полігону твердих побутових відходів. Увага! Віктор Сапожніков тричі обіцяв і тричі забував! Тобто 15 років ця проблема нависає над Нововолинськом.
  5. Вирішення екологічних проблем. Тут явно у Віктора Борисовича проглядається психічний розлад: виборцям обіцяє вирішити екологічні проблеми, яких предостатньо, але у міжвиборчий період каже, що у місті нічого не смердить: «Пан Курчак», «Кроноспан», олійно-жировий комбінат, ливарні заводи, за його словами, працюють без порушень екологічних норм.
  6. Боротьба зі злочинністю. По правді кажучи, міський голова, який адекватно дивиться на стан злочинності у місті, вже б давно поклопотався над тим, щоб у місті з’явилось відділенні патрульної поліції та муніципальна дружина. Віктор Сапожніков, певно, як і у випадку зі смородом, який не відчуває, не бачить і реклами наркотиків на стінах будинків, наркоманів та алкоголіків, які вештаються закинутими приміщеннями та парком. Він їх і не побачить в наступні п’ять років.
  7. Будівництво житла. От тут Віктор Сапожніков вкотре наткнувся на провал. Ніякої державної програми він не залучив, ніякого молодіжного кредитування не запровадив.

Цієї неділі, 25-го жовтня, у Нововолинську обиратимуть міського голову. Віктор Сапожніков знову наобіцяв, а в агітках приписав собі такі досягнення, до яких і близько не підходив.

БУГ пропонує ознайомитися із агітаційною листівкою з програмою Віктора Сапожнікова, із якою він йшов на вибори 2006-го року. Як виконує свої передвиборчі обіцянки мер Нововолинська, можете проаналізувати і ви. Пройшло відтоді 14 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок