<

У Нововолинську з’являється освітлення на темних вуличках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 22.11.2017 / Місто буденне, Нововолинськ /
Перегляди
11
/ 1 коментар

Нарешті засвітилася алейка на мікрорайоні Шахтарському, що веде від собору вниз до міського озера. 

Жителі району неодноразово скаржилися, що на вулиці надто темно, освітлення недостатнє. Ліхтарі світилися лише з однієї сторони, й то де людей ходить менше. Вийти ввечері до магазину навіть страшно, – казали місцеві.

Разом тим, після відкриття Свято-Духівського храму, його почали освітлювати зі всіх сторін прожекторами. Також місце освічували ліхтарі навколо. А ось на алейці ледь горіло два, й то з періодичним виключенням.

Жителі нарікали: “Мабуть таким чином вирішили зекономити. Але нашим дітям, які навчаються в школі в другу зміну, додому доводиться йти по темряві”.

Освітлений центр, а інші вулиці? Більше 10-ти років живу на Шахтарському мікрорайоні, алейка від собору до озера темна-претемна, ввечері тільки з ліхтариком ходити, – писала Ірина Галичук у фейсбук.

Нарешті після невдоволень мешканців району електротехніки виробничого комунального господарства виправили ситуацію. Відтепер по алейці можна ходити без ліхтарика.

Якщо і на вашій вулиці не горять ліхтарі, то повідомляйте про це за телефоном 4-51-42. Вашу заявку зобов’язані прийняти та опрацювати.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер