<

Відомий український репер SKOFKA записав пісню про війну в Україні «Ой на ой»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 18.03.2022 / Борщ /
Перегляди
303
/ Коментарі відсутні

18-го березня рівненський репер SKOFKA випустив на своєму ютуб-каналі кліп про російське вторгенння в Україну на пісню «Ой на ой».

Як зазначає сам хлопець, пісню написав за 8 годин до першого вибуху, а прослухавши демо версію вже на третій день вторгнення, почув і побачив у своїх словах зовсім іншу суть, яка добре відображає сьогоднішні події.

“Здавалось би, життя підкинуло багато болючих актуальних тем для написання нових пісень. От тільки не до цього. З першого дня війни я й не сідав за написання чогось нового, хоч колеги і слухачі вже не раз запитували та радили робити те, що добре вмію.

Ви знаєте, що до початку війни я займався написанням альбому, і увімкнувши демо, які написав і записав за декілька днів, та тижнів до війни, я не то що здивувався, я злякався від того що придумала душа раніше. В тих текстах, які я написав раніше, я не бачив і не мав на увазі тієї суті, яку добре бачу зараз.

Близькі мені люди сказали: “ти написав пророчі пісні і їх обов‘язково треба увімкнути Українцям зараз!” , – йдеться в повідомленні.

За словами репера, тему для написання пісні підкинула йому підсвідомість.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *