<

Як виглядати розкішно, не витрачаючи на це «дикі»‎ гроші: 4 головних правила

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:14 | 3.12.2020 / Статті / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Крім одвічних питань «Хто винен?»‎ і «Що робити?»‎, жінки після 30 часто ставлять собі ще одне: «Як мати доглянутий вигляд?»‎ 

Сьогодні ми, разом з експертами професійної косметики Goddess, розповімо про 4 складові, що формують той самий досконалий образ.

Волосся

Попри життєві обставини та брак часу, волосся має бути чистим. Неважливо, яку стрижку й колір волосся ви маєте. “Несвіжа” зачіска, навіть якщо ви зробили найдорожче колорування Air Touch, зіпсує загальний образ. 

“Для щоденного догляду підійдуть засоби Essential Haircare від davines. Завдяки екстракту моркви шампуні та кондиціонери ефективно очищують, насичують та відновлюють волосся, і воно має доглянутий вигляд”, – кажуть консультанти Goddess.

Руки

Довгі яскраві нігті – це не про доглянутість. Навіть не покриті гелем-лаком короткі нігті після манікюру виглядають охайно й природно. 

Та якщо вам до вподоби пофарбовані нігті, обирайте однотонний лак і мінімалістичний дизайн. Камінчики, кольоровий розпис, усілякі квіточки здешевлюють образ доглянутої жінки, навіть якщо за творчість нейл-майстрині сплачено понад 500 гривень. 

Дбайте й про стан шкіри, адже руки перші виказують ваш вік.

“Крем на основі керамідів dr jart+ забезпечить повний догляд за шкірою рук та нігтями, глибоко зволожить, пом’якшить кутикулу, запобігаючи появі тріщин і задирок”, – радять експерти з краси.

Обличчя

Пам’ятаймо про 3 складові обов’язкового щоденного догляду:

  • очищення;
  • тонізування;
  • зволоження.

Виробники косметики Elemis https://goddess.com.ua/elemis пропонують комплексний догляд за шкірою. До нього входить гамма продуктів – від кремів для вмивання до гідрогелевих патчів та антиейдж-сироваток. Жодний макіяж і BB-креми не здатні надати шкірі здорового вигляду й приховати брак догляду за обличчям. 

Щоб завершити бездоганний образ, робіть легкий денний макіяж, а блискучий смокі-айс залиште для фотосесії чи новорічної вечірки. 

І пам’ятайте про брови! Вони увиразнюють обличчя, тому внесіть до свого б’юті-розкладу регулярні відвідини броу-майстрині. 

Ноги

Часта ознака неохайності й помилка, якої припускаються жінки, – робити педикюр лише влітку, коли його видно у взутті. 

Якщо хочете заощадити на візиті до манікюрниці, взимку можна доглядати за ніжками самостійно. Адже нерівні нігті й зашкарублі п’яти не додадуть образу доглянутості. 

Чи є ще якісь секрети?

Так. Потрібно доглядати за собою системно й постійно, а не час від часу. І не варто аж занадто покладатися на силу природних компонентів, адже маска з огірків – не панацея. Потрібна якісна косметика для догляду за обличчям і тілом, яку можна придбати у спеціалізованих магазинах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *