<

Що цікавого можна подивитися у Львові?

22:27 | 20.10.2023 / Статті / /
Перегляди
124
/ 1 коментар

В Україні є багато міст із культурно-історичними пам’ятками та цікавими місцями. І одне з них – красивий Львів на заході країни. Тут є багато захопливих місць, які треба побачити кожному туристу. Для зручності пересування можна скористатися послугами служб таксі.

Для того щоб зробити виклик таксі у Львові, слід ознайомитися з компаніями, які надають послуги по перевезенню пасажирів. Варто почитати відгуки реальних користувачів в інтернеті, на основі яких формується рейтинг. На сайті https://taxi838.ua/ua/odessa/ представлена корисна інформація для потенційних клієнтів та партнерів. Оформити замовлення можна онлайн або телефоном, а також в зручному мобільному додатку.

Цікаві місця у Львові: що подивитися туристу?

Львівські пам’ятки представлені великим вибором, і в цій статті можна ознайомитися з топ цікавих місць.

Площа Ринок

Це центр Старого міста та водночас музей, який розташований просто неба. Тут багато архітектурних пам’яток періоду Середньовіччя, і саме звідси починається більшість екскурсій. 

Львівська опера

Театр опери та балету – один з найкращих та відомих не тільки у Львові, а й у всій Європі. Тут проходить багато екскурсій та можна більше дізнатися про багату українську культуру та історію. Сама будова приємно вражає своєю величчю та неймовірним ефектним видом, красою та оригінальним поєднанням двох стилів – ренесанс і бароко.

“Львіварня”

У Музеї пива можна насолодитися різними смаками львівського пива та познайомитися з історією його виникнення, традиціями та технологіями виготовлення цього популярного хмільного напою. Якщо вас цікавить, що подивитись у Львові, варто звернути увагу на Ратушу.

Ратуша

Це міська адміністрація, фасад якої прикрашають дві фігури левів. Якщо піднятися на вежу, то туристу потрапляють на оглядовий майданчик, з якого відкривається мальовничий краєвид на природу та визначні пам’ятки міста.

Італійський дворик

Він оформлений у стилі Відродження та розташований у середині палацу Корнякта. Тут тихо та спокійно. Він по праву вважається одним із найромантичніших місць у Львові. Розташований за адресою – площа Ринок, 6.

Домініканський собор

Монастир разом з собором побудовані ще у 18 ст., але вони досі зберегли свою неповторну красу й архітектуру. Характерні особливості – містичний фасад, безліч декоративних елементів у стилі бароко, скульптури домініканців із дерева тощо.

Палац Потоцьких

Раніше тут проводилися різні урочисті заходи, а сьогодні тут галерея, де показують картини європейського мистецтва. Передній фасад прикрашений кованими воротами, а з іншого боку – мальовнича тераса. 

Високий Замок

Це просторий комплекс, який складається з парку “Високий Замок”, його руїн та скульптур левів. На вершині гори можна зробити гарні пам’ятні світлини та насолодитися мальовничим краєвидом на місто. З центру можна дійти пішки за пів години або доїхати громадським транспортом чи таксі.




один коментар
  1. На панянок треба дивитися у Львові.
    Все інше – то такоє.
    Якшо вже слідквати лозіці писак, то де Шевченківський Гай?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *