<

Показали золоту осінь в селах Нововолинської громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 18.10.2021 / Таблоїд / , /
Перегляди
1934
/ Коментарі відсутні

Опублікували осінні світлини сіл Нововолинської громади. Фото зроблені 14-го жовтня, вважається, що у цей день люди прощаються з осінню та зустрічають зиму.

У народі вірять, що на Покрову слід очікувати перший сніг. Але цьогоріч села Нововолинської громади ще прикрашає жовто-багряне листя. Світлини осінньої краси опублікував Юрій Велінець у спільноті «Історія Нововолинської громади».

Світлини осіннього села Гряди

“Фото зроблені під час моєї подорожі до Кропивщини і Грибовиці. Туманний, сірий, холодний ранок та сонячний, світлий теплий полудень. Не міг просто так пройти і не зафотографувати осінні барви в рідному селі”, – зазначив Юрій у дописі.

Фото у селі Грибовиця

“Волинь займає ключове місце в історії козацтва і саме наш край є цьому підтвердженням. Вітаю мешканців села із престольним святом та бажаю мирного неба на головою, щастя і Божого благословення”, – написав Юрій.

Світлини осінньої атмосфери у селі Кропивщина

“Незважаючи на невелику площу і незначну кількість господарств у порівняні із сусідніми селами Кропивщина має багату історію. До 1996 -го року у селі Кропивщина не існувало власної церкви і постійно було приписним до Покровської церкви села Грибовиця. Для кропивчан власне свято Покрови Пресвятої Богородиці має особливе значення – в 1996 році в честь свята тут звели власний храм”, – йдеться у дописі Юрія.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *