<

У Володимирі-Волинському юні гімнастки змагаються за право представляти область на Чемпіонаті України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:47 | 16.10.2019 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
72
/ Коментарі відсутні

16-17-го жовтня у Володимирі-Волинському проходить обласний чемпіонат з художньої гімнастики. Після нього переможці з обласних центрів змагатимуться на чемпіонаті України.

Взяли участь у чемпіонаті понад 200 учасників з різних куточків Волині. Вік учасниць – від 5-х до 16-ти років, проте наймолодшій учасниці лише 4 роки. Змагання відбуватимуться за такою програмою: МС, КМС, І, ІІ, ІІІ розряд та «юний гімнаст».

“Обласний чемпіонат відбувається в нас не вперше. В місті дуже зручний спорткомплекс та враховані всі умови для проведення обласного етапу, кажуть у Федерації художньої гімнастики у Волинській області. В нас є збірна Волині, тому ми сподіваємося на хороші результати цього разу”, – розповіла Олена Медведюк, старший тренер відділення художньої гімнастики ДЮСШ.

Учасниці чемпіонату представлять виступи у таких категоріях: вправи без предмета, зі скакалкою, зі стрічкою, з булавами, обручем і м’ячем.

“Дуже приємно, що художня гімнастика сильно розвинена в області. Зокрема, відзначу і Володимир-Волинський із потужною базою”, – прокоментувала Тетяна Фегель, голова Федерації художньої гімнастики у Волинській області.

Олена Медведюк зазначила, що 10-13-го жовтня у Львові відбувся 6-й міжнародний турнір з художньої гімнастики «NIKA CUP 2019», де юні спортсменки з Володимира-Волинського вибороли перші місця. Вони змагались з представниками 13-ти країн світу, таких як Англія, Болгарія, Сирія, Арабські Емірати, Молдова та інші.

Перше місце вибороли: Анастасія Каледіна (за вправу з булавою), Злата Легкобит (вправи без предмета), Емма Музичук (вправа зі скакалкою), а також третє – за багатоборство. Останнє зазначене зайняла і Галина Мазурок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер