<

Як відомі люди Прибужжя купалися на Водохреще

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 20.01.2019 / Таблоїд /
Перегляди
6
/ коментарі 4

19-го січня в свято Водохреще, люди окуналися в освячену воду. Зранку вдарив невеличкий морозець, проте це не злякало охочих скупатися.

У крижану воду занурювалися і чоловіки, і жінки. Після купання дехто навіть ще довго позував для фото. А фотографії публічних осіб Прибужжя, які вони оприлюднили на своїх сторінках у Фейсбук, ми зібрали тут.

Депутати Нововолинської міської ради Володимир Шаповал і Богдан Бадзюнь разом із Борисом Карпусом, директором фонду “Прибужжя”.

Військовослужбовці та їх діти 39 зенітного ракетного полку підтримують християнський обряд купання на Водохреще

Журналіст із Володимира-Волинського Олексій Біянов.

У рідному селі Ворчин окунувся в ополонці депутат Володимир-Волинської райради Павло Карпюк.

У Володимирі-Волинському не побоялися холоду ще секретар міської ради Олег Свідерський із депутатами. Компанію для них склав голова Зимнівської ОТГ В’ячеслав Католик(головне фото).

Цього ж дня окунувся в ополонці голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь.

Серед тих, хто наважився пірнути в крижану воду був голова Павлівської ОТГ Андрій Сапожнік.

Підтримав традицію депутат Володимир-Волинської міської ради Максим Клим’юк.

На Великому Згоранському озері купався екс-голова Любомльської РДА Ігор Торба.




коментарів: 4
  1. Пані та пани журналісти “БУГу”. Хотів розповсюдити ваш гарний фоторепортаж про “окунання” в ополонку відомих людей Прибужжя, але посоромився “окунутися” в цей русизм. “Зануритися” – так це слово звучить українською. Чудово звучить! Вони що, окуні? :))) Хоч би зателефонували… До послуг.

  2. Ніякими водянними процедурами не змити того ганебного й злочинного нутра прихлєбателів чекулядної гідри.Як прославляли в 2014році Порошенко,як лизали зад тому хто кинув мешканців з заводом СТО ,,Оснастка,,навіть громадську приймальню змайстрували.І до чого прийшли в кінці?Томос читаєте,чекулядки смокчете у воду пірнаєте…Ви вірусвою продали туркам..Фарисеї і лицеміри з голим торсом.

  3. טְבִילָה, твила – повне омовіння трикратне згідно Тори (Пятикнижжя) виконується в маїм хаїм (живій воді), тобто в воді річки, природнього джерела або моря, або в микве.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *