<

Як нововолинські депутати у Грецію на Афон їздили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:49 | 19.06.2017 / Таблоїд /
Перегляди
2
/ коментарів 8

Богдан Бадзюнь та Володимир Шаповал їздили до Греції де молились за мир та процвітання України та рідного Нововолинська.

Афон (грец. Άθως) (грец. Άγιον Όρος — Айон Орос, у перекладі Свята Гора), повна назва Автономна Чернеча Держава Святої Гори Афон (грец. грец. Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία Αγίου Όρους) — автономна монастирська держава в Греції, на східному виступі Халкідонського півострова — Айон-Орос — в Егейському морі, найвища точка рельєфу якої — гора Афон висотою 1 935 м над рівнем моря.

Світлини із соціальної мережі Фейсбук.




коментарів: 8
  1. Добру справу зробили. Але,.. соромлюсь запитати: Це була приватна проща чи службове відрядження від Нововолинської міської ради, або її виконкому тощо? За кошти платників податків міста чи за особисті? Напишіть.

      • Це ви пане “гість”, перекинулися, ніби перевертень у “newvol”? Здоровенькі були! Щось давненько ви мене помиями не поливали. Радий обтруситися.

  2. Я думаю , що це приватна поїздка . Там не бідні люди з нашого міста поїхали. Може вимолять миру у державі.

  3. Поїздка була приватною,а на рахунок бідні чи не бідні люди їздили скажу вам так що вона обішлася у скромну суму і була дійсно того варта,аби тільки був мир на Україні!

  4. Ага, білолашні так молилися, що на половині фото з мінералочкою в руках… Якби то була приватна поіздка, то ми б фейсбуці просто фото переглядали, а тут “іздили молитися і просити миру”… ІМХО

  5. Бідолашна а ти що доброго зробила крім обливання брудом ….Спочатку на себе глянь потім інших обсуждай

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *