<

Як делегація від міст Володимир-Волинський та Нововолинськ знайомилася з роботою ВРУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:08 | 6.06.2018 / Таблоїд /
Перегляди
442
/ коментарі 2

Від міст Володимира-Волинського та Нововолинська було сформовано делегацію до Верховної Ради, яка мала на меті познайомити волинян з роботою парламенту. Такий візит відбувся за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя та сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Першою відбулася зустріч в парламентських комітетах та міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Найбільше волиняни очікували на екскурсію Верховною Радою. Нововолинців та володимирчан супроводжувала екскурсовод, яка розповіла історію будинку та артефактів, які зберігають.

Одним із найбільш очікуваних стали відвідини сесійної зали Верховної Ради. Волиняни були здивовані та за їх словами “по телебаченню зала здається дуже великою, але це не так!”.

Супроводжував волинян народний депутат України від 19 виборчого округу Ігор Гузь, який в сесійній залі розповів як розміщують фракції. Враховуючи, що на момент візиту тривала перерва у засіданні, то побачити багатьох відомих політиків не вдалося.

Волиняни розпитували розміщення спостерігачів, урядовців, офіційних делегацій та преси у сесійній залі. Також для делегації розповіли, що потрапити на засідання можна, якщо попередньо пройти електронну реєстрацію на сайті ВРУ.

У стінах Верховної Ради, волиняни познайомилися із послом Данії до України, який саме оглядав виставку. Іноземець радо спілкувався із українцями за допомогою перекладача, а також зробили кілька світлин на пам’ять про таку випадкову зустріч.


Делегація від Нововолинська


Делегація від Володимира-Волинського




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *