<

Володимир Лопін. Музикант – про джерела натхнення, рідне місто та з ідеями розвитку творчої молоді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:58 | 20.07.2015 / Таблоїд /
Перегляди
29
/ 1 коментар

Журналісти інтернет-видання БУГ поспілкувались із юним творцем Володимира-Волинського.

– Привіт, розкажи коротко про себе.

– Привіт. На даний момент я абітурієнт, а загалом займаюсь музикою і мрію про музичну кар`єру.

DZSjJxhVxF8

– Музика – твоє основне хобі?

– Так, я працюю з трьома гуртами, граю на декількох інструментах і сам пишу музику.

– На яких інструментах граєш?

– Основне – це звісно, бас-гітара, проте я можу заграти і на акустиці, і на ритм чи соло, також на акордеоні, фортепіано та інших.

aGRvYskUqoI

– Який твій улюблений гурт чи музикант? Що надихнуло тебе зайнятись музикою?

– Мій улюблений гурт- “Фінські монстри” Lordi, також я люблю творчість Powerwolf та Sabaton. Займатись музикою мене надихає сам процес гри на інструменті, який приносить мені велике задоволення.

– Чим ще займаєшся у вільний час? Чи читаєш книги? 

– У вільний час я займаюсь музикою, гуляю та спілкуюсь з цікавими мені людьми. Я читаю книги по єгиптології, оскільки цікавлюсь нею з дитинства та з економіки, бо буду поступати у ВНЗ по економічній спеціальності.

KEPa8zJnLuY

–  Як довго ти займаєшся музикою? Яка твоя мета у музиці, можливо вершина твоїх майбутніх досягнень?

– Музикою я займаюсь з року, тоді мама купила мені малий барабан, а уже в два роки – перший синтезатор, потім в сім років пішов до музичної школи, яку закінчив по класу акордеону та бас-гітари. Мета в музиці у мене – це створити метал-групу, яка буде створювати цікаву для слухача і для мене музику, у власному стилі, виходити на велику сцену на фестивалях типу Wacken Open Air і постійно розвиватись та збільшувати аудиторію слухачів, а також розширювати межі звуку на метал сцені

lwxBWBX55Ks

– Що ти любиш у нашому місті? Що б хотів змінити? Можливо, провести якісь заходи. Які?

– Я дуже люблю наше місто за його затишну атмосферу, чисті вулиці, гарну природу та привітних людей. Проте, хотів би, щоб в місті був МРЦ, для розвитку творчої молоді. Я б дуже хотів, аби тут проводились культурницькі заходи, типу концертів, на різну тематику , літературних читань, картинних виставок і тому подібного.

LAlxdyzl0ig

– На рахунок гуртів – що це за гурти і яку роль ти в них виконуєш?

– Як я зазначав, я граю в трьох гуртах. У всіх них я бас-гітарист. Два проекти поки що не мають назви, хоч один з них я скоро представлю, він виконує фолк-рок в стилі Kozak System, та граю в гурті Avangard.

– Як ти дізнався про “Avangard”? Чиєю ідеєю було створити його?

– Цей проект з`явився, коли Нікіта Микитюк попросив барабанщика , з яким доречі у нас є ще одна група, де ми граємо музику в стилі мелодік-дет-метал, з домішками психоделік-метал, щоб ми йому підіграли на концерті пам`яті Андрія Кузьменка, який відбувся 7-го лютого. В той день гурт і був започаткований.

– Чи є місце у Володимирі-Волинському, яке тебе надихає? Можливо, де ти проводиш найбільше часу з друзями чи просто відпочиваєш наодинці?

– Так є. це берег річки Риловиця, яка протікає біля мого дому, біля неї я провів усе своє дитинство. Також мене надихають ліси і я дуже люблю посидіти на лавці в парку Слов`янському біля річки Луги.

dfjMmZxr82o

– Чого побажаєш читачам?

– Насамперед, це мирного неба над головою. Також хотів би побажати знайти себе в якійсь справі, так як зробив це я, і продовжувати безперервно в ній розвиватись.

3KZlbQcymiE




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *