<

Свято Василя: Топ-5 відомих іменинників на “БУЗІ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 13.01.2017 / Таблоїд / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

14-го січня – свято Василя або Новий рік за старим стилем. Напередодні святкового дня журналісти інтернет-видання “БУГ” зібрали фото публічних осіб регіону, які носять це виняткове ім’я. 

Відданий уболівальник та фанат, кров і плоть футболу Василь Воєвода.

Гравці футбольної команди просто повинні перемагати, щоб не сердити своїх фанатів. З пенальті, чи без – глядач має отримати від гри задоволення. Якщо перегляд матчу не приносить бажаних емоцій та результату, знає активіст об’єднання “Володимир Ультрас”, рано чи пізно про футболістів співатимуть ла-ла-ла-ла…

Йому дарують шану і любов, присвячують теплі і щирі слова, чудові пісні. Працьовитий, співучий Василь Живчин заслуговує на це. Адже депутати Іваничівщини (а тепер і Павлівської ОТГ) завжди були великими трударями. Вмієш працювати – вмій і відпочивати! Виборцям пофортунило з депутатом, який врятує від суму всю громаду.

Герой вибоїв і бог терикону, великий здобувач-шахтар і за сумісництвом депутат Нововолинської міськради Василь Гура. Голова “незалежників” шахти №9, вожак, який у боротьбі за виплату заборгованості перегризе горлянки представникам міністерства. Пройшовши нелегкими шахтарськими дорогами, доклав багато зусиль у справу розвитку вугільної галузі Волині.

Хоч багато є твоїх солдатів, ти ж у нас, поліціє, одна!

Гроза грабіжників і злодіїв, начальник поліції Нововолинська Василь Лесь повсякденно захищає спокій нововолинської громади. Обачливий в житті і на роботі, характеризується умінням тримати секрети. У нього щоденно є ціла низка справ, вирішувати які допомагають багатий досвід, відповідальний підхід та заступник Тарас Пастерук.

Василь Нагорний – безкорислива людина, здатна знайти тринадцять лазівок в десяти заповідях.  Чесно живе, старанно працює, його знають чи не всі бійці на Волині. Захисник прав волинських солдатів, який може довести, що закон всесвітнього тяжіння сили не має. Бійці 14-ї бригади знають як ніхто, що без гарного адвоката будь-яке правове поле – мінне.

Нехай день ангела буде для вас радісним і наповненим приємних миттєвостей! Хай додасться наснаги й віри, перемог на кожнім кроці, усмішок та незабутніх моментів!




коментарів: 2
  1. Шановні чому Ви забули ще про нашого побратима Свободівця ВАСИЛЯ ІГНАТЮКА ??? він думаю теж вартий такого топу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *