<

Світлини милих панянок з Володимира-Волинського у мережі Instagram

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 5.09.2017 / Таблоїд /
Перегляди
4
/ коментарі 3

В цей похмурий та дощовий осінній день пропонуємо вашій увазі світлини красунь Володимира-Волинського.

Ми зібрали світлини з Instagram, які опублікували панянки.

Використовуючи Сервіс Instagram, ви усвідомлюєте та погоджуєтеся з тим, що Instagram надає вам платформу для публікації матеріалів, в тому числі фотографій, коментарів та іншої інформації ( «Матеріали користувача»), на нашому сервісі і для публічного розповсюдження Матеріалів користувача. Це означає, що інші Користувачі можуть шукати, переглядати, використовувати та розповсюджувати будь які Матеріали користувача, до яких ви надаєте спільний доступ за допомогою Сервісу відповідно до умов нашої Політики конфіденційності і нашими Умовами користування (ви можете знайти їх за посиланням https://instagram.com/legal/terms).

You are my sunrise on the darkest day

Публикация от Olichka Verko (@olichkaverko)

Labor Day starts early

Публикация от @danayatsuk

Трішки мене вам у стрічку #sunday#photo✋

Публикация от Bilitiuk A (@29_15_a.b)

#Goodnight

Публикация от Nika (@nika_nikolis)

з днем народження, Вікторія❣

Публикация от ViktoRka (@vikki_viktorka14)

Публикация от Valeriya Lytvinchuk (@irelav_l)

С этими переездами я не успеваю поправляться просто То и дело, держу себя в форме! Особенно рельефные руки: бицепс, трицепс и сразу лицо худает. чего не скажешь про ноги. Кстати переездом я занималась в основном сама. Это аадски тяжело, с маленьким ребенком. Просто хотелось пустить себе в висок Еще и заболели. Еще и в этот день у нас в новом доме была утечка газа. Пока дождались этих газовщиков, которые пришли только в 21.00. но всё хорошо и это радует. Просто позавчера был очень очень тяжелой день. Как я смогла это всё сделать?! Сама в шоке. #казалосьсойдусума . . . #молодаямамочка #любовьвсеймоейжизни #инстамир #материнство #мамаблогер #блогер #mamablogger #беременностьвнеделях #инстамам #малышканамиллион #инстамалыши #инстаребенок#новорожденные #моималыши #маленькоечудо #люблюдочу #мамадочка #доча #львів #луцьк #любимаядоченька #смыслжизни❤

Публикация от Nelli Vishnevskaya (@nelly_mama_ya)

Сподіваюсь, що ця осінь буде такою ж класною, як вечори з коханим

Публикация от Katrin…® (@kate_lyaschuk)

Публикация от Света (@sveta_demchuk)

Просто кожен день будьте трішки кращими, ніж учора)

Публикация от Karina-Karа (@kara_medichi)

Привітик,осінь

Публикация от @i.ignatyuuuk

Публикация от 15 y.o. From Ukraine. VV. (@f_bohdana)

Публикация от (@kitnovska_ira)

last 1 September at school

Публикация от Виктория Боровец (@vborovets)

Публикация от DIANA (@diana.zaharun)

Трошки з давніших фото

Публикация от Kabluchko (@irakabluchko)




коментарів: 3
  1. А нікого не дивує, що локація у дівчат позначена: Володимир Волинський Львіська область? Львівська область, КАРЛ!!!? Перш ніж постити світлину, вивчи трошки мапу України і область у якій розташоване твоє місто!

    • Поясню чому вказана саме така локація, видно, що ти не активний користувач цієї соціальної мережі тому, інакше знав про цей нюанс. На-жаль, сама мережа вказує , що ВВ є Львівською областю і відредагувати неможливо. Тому дівчата , і я в тому числі, змушені вказувати ту локацію яку пропонує Інстаграм. І це явно не свідчить про малообізнаність власної області ХД.

      • Я якраз таки активний користувач і знаю, що в списку, який надається при виборі локації є просто Володимир-Волинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *