<

Сольний концерт Morphine Suffering у Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:27 | 19.04.2016 / Таблоїд /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

17-го квітня у клубі ATLAS відбувся уже другий великий сольний концерт українського металкор-гурту Morphine Suffering.

Ще з початку березня учасники гурту активно готувались до цього дня, адже обіцяли шанувальникам багато сюрпризів та незабутніх вражень.

Приблизно біля 16-ї години біля ATLAS’у можна було побачити чергу до входу. Сольний концерт Morphine Suffering зібрав поціновувачів важкої української музики з різних регіонів України.

На вході можна було придбати футболки із новим дизайном, чашки із логотипом гурту, плакати із нової фотосесії та фото із минулого сольного концерту. Розпочався концерт майже із годинною затримкою. Як розповіли ведучі – чекали кожного бажаючого.

Ведучими заходу стали Мяч Дредбол та Вікторія Жуковська. Вони заінтригували глядачів та зробили вихід гурту дуже несподіваним. “Морфіни” вийшли на сцену у чорному одязі, що підкреслило їхню єдність як гурту.

Цього вечора слухачам надали ексклюзивну можливість – виконати пісню на одній сцені разом із Morphine Suffering. Також здивувало те, що склад гурту “помінявся ролями”: вокаліст сів за ударні, а гітарист продемонстрував вокал.

Після концерту відбулась неформальна автограф-сесія. Кожен мав можливість поспілкуватись, сфотографуватись та обійняти учасників гурту.

Не обійшлось і без подарунків від шанувальників – вірні друзі та шанувальники принесли “Морфінам” фрукти та солодощі.

xIlY4okgC3Q
d5AmWyD0S4k
_QVcHuHeaPE
7xVQM1j3Ux0 (2)
JxJbKU72VJ8
Ojhloa3WJ1Y
DHZuoyJadew
rWukXKuq6as
OUVlHQcuPQs
qrtIk5jdTjg
wIZyaNOKM30
BtmZ85hGXV8
b9ubpplfJcg
eA88R4uaz5U
opbH22sTffk
SdgvgWb3nx8

Наталія Тарковська
Інтернет-видання “БУГ”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *