<

Щасливі пари Прибужжя, які стали на весільний рушник у 2017-му році

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 14.11.2017 / Таблоїд / , /
Перегляди
21
/ 1 коментар

Для нової сім’ї день одруження вважається одним з найбільш важливих і хвилюючих в житті. “БУГ” пропонує познайомитися з романтичними парами Прибужжя, які сказали один одному “так” у 2017-му році. 

Кожен хоче, аби цей особливий день пройшов якнайкраще. Закохані зазвичай продумують кожну деталь, кожну дрібничку організації свого весілля, не шкодуючи грошей на якісні фото та відео, розкішне застілля, хорошу музику.

У  пошуках найвишуканішої сукні чи костюму, квітів, прикрас, аксесуарів вони годинами переглядають популярні інтернет – сторінки,  журнали з модними сучасними весільними тенденціями. А потім діляться світлинами у соціальних мережах, отримуючи побажання з нагоди весілля. Хоча є наречені, які бажають залишити ці спогади лише для себе, не виставляти їх для широкого загалу.

Вони такі різні, але всі прекрасні і однозначно щасливі.

На фото красиві пари сяють від щастя. Саме так виглядають люди, у яких все добре і які кохають один одного.

Оксана Ващук та Джет Ракхра

Уродженка Іванич, бронзова призерка чемпіонату Європи серед кадетів 2006, бронзова призерка молодіжного чемпіонату світу 2007 в Китаї, чемпіонка Європи 2008 року серед юніорів, чемпіонка України, майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби Оксана Ващук вийшла заміж  у 2017-му році.

ЇЇ чоловік теж відзначився у такому виді спорту, як вільна боротьба.

Олександр Колєсов та Соня Носенко

Екс-депутат Іваничівської селищної ради також вирішив узаконити стосунки зі своєю обраницею.

Анна Карась та Олег Чиряк

Редактор інтернет-видання “Район.Любомль” Анна Карась вийшла заміж за Олега Чиряка і тепер носить прізвище чоловіка.

Ангеліна Сторонська та Юрій Власюк

Донька першого заступника голови Нововолинської міськради Ангеліна Сторонська у весільній сукні виглядає просто чарівно.

Оксана Гергель та Олександр Кухта

Обранцем уродженки селища Іваничі, чемпіонки світу-2015 та срібної призерки чемпіонату Європи-2016 з вільної боротьби Оксани Гергель став теж борець, переможець та призер чемпіонатів України в різних вікових категоріях Олександр Кухта.

Катерина Бонюк та Іван Мазурок

Цьогоріч приміряла сукню нареченої і журналіст сайту VolynUA, блогер Катерина Бонюк з Іванич.

Іванна Гайдучик та Олександр Півень

Редактору інтернет-видання “Кордон” Іванні Гайдучик (Любомль) дуже пасує вишуканий український вінок на фоні білої весільної сукні

Ці ефектні і красиві пари будуть і далі разом, радуючи близьких своїми успіхами. Адже перший важливий крок уже зроблено, залишилося лише довести, що вічне кохання існує.

Ми представили фото щасливих сімейних пар, які “народилися” у 2017-му році. А кого б ви додали в топ “Найкрасивіші пари 2017”?




один коментар
  1. Усі пари гарні, безумовно, щасливі і люблячі. Але одне ріже око: усі або спортсмени, або журналісти, депутати, які прославили свій край, причому тут донька Сторонського? Так, вона дуже красива, але в список не вливається!! Додайте тоді доньку начальниці РАЦСу,Яну Савік, здається донька судді Апеляційного суду з Нововолинська вийшла заміж у 2017. Як всі то всі))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *