<

Різдвяний концерт “З колядою в серці” відбувся у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 8.01.2016 / Таблоїд /
Перегляди
37
/ 1 коментар

8-го січня у приміщенні Володимир-Волинського районного будинку культури вчергове відбувся концерт “З Колядою в серці”, який традиційно, вже 8 років поспіль проводять у другий день Різдва.

Цього року у концерті взяли участь зразкова студія вокального співу “Ладомир”, вихованці драматичного гуртка, ансамбль бального танцю “Грейс”, вихованці секції художньої гімнастики дитячо-юнацької спортивної школи, ансамбль бального танцю “Колорит” та зразковий ансамбль народного танцю “Веселка”.

Також із вокальними привітаннями виступали Катерина Рибак, Олександр Чишій, Дмитро Нехай та Ліна Ткачук.

На закінчення свята на сцену вийшов Дмитро Здіховський, начальник міського управління освіти та від імені міського голови подякував організатору заходу Галині Тюріковій, батькам за їхніх дітей. Також привітав із Різдвом та побажав миру та добробуту. Слово для привітання також надали одному з батьків дітей, які взяли участь у концерті.




один коментар
  1. Цього року Різдвяний концерт “З колядою в серці”, який організувала і провела Зразкова студія “Лодомир”, також був благодійним і всі зібрані кошти 3250 гривень були одразу передані представнику волонтерської організації. Наші талановиті діти таким чином вирішили допомогти воїнам АТО, які захищають їх мирне дитинство.До них приєдналися їх друзі з танцювальних колективів, гімнасти, які допомогли створити чудове феєричне дійство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *