<

Перше україномовне гумор-шоу “Вар’яти” у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:36 | 1.02.2016 / Таблоїд / , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

31-го січня у Володимир-Волинський із гумористичною шоу-програмою завітали “Вар’яти”. На протязі 2-х годин у заповненому районному будинку культури розважали публіку історіями із життя, монологами та мініатюрами.

Концертна програма розпочалася із спростування Сергія Притули чуток про його весілля, а саме про виклик поліції на святкування аби заспокоїти мера Львова Садового та депутата Березу.

“Хто таке придумав? Приїхала поліція і Лєна із 95-го кварталу згадала, що у неї немає селфі із поліцейськими. Вона вийшла до них в образі Юлії Тимошенко і поліція викликала підмогу. Потім підтягнувся Фагот і так ми всі вийшли. Єдиним звинуваченням було, що у нас на святі п’яна дитина. А я казав не йти Педанові до них. Закінчилося це все тим, що ми всі зробили селфі із поліцейськими, а вони з нами. Коли ж шукали хто викликав поліцію, то камери показали заплакану блондинку, яка не рекомендувала цей заклад” – з такого першого жарту над Фреймут розпочав свій виступ Сергій Притула.

Нагадаємо, що “Вар’яти” приїхали у Володимир-Волинський завдяки сприянню Івент-агенції “Мегаподія” та пообіцяли, що порушать свою традицію відвідувати наше місто раз на рік. Наступний візит Вар’ятів планується на осінь.

Читайте також: Інтерв’ю Сергія Притули для інтернет-видання “БУГ”.

5
1
2
3
6
7
8
10
11
14
IMG_0495
IMG_0496




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *