<

«БУГ на стилі»: Марія Дорощук, 20 років, музикант

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:14 | 30.01.2018 / Таблоїд / /
Перегляди
60
/ 1 коментар

Зовнішній вигляд людини – це своєрідна візитівка, що розповідає про її внутрішній світ, уподобання, культуру, смаки. Одяг – саме те індивідуальне, що вирізняє одну людину від іншої. До вашої уваги стильні жителі Прибужжя.

Сьогодні ми покажемо вам студентку із Нововолинська, яка захоплюється грою на гітарі  та укулеле (чотириструнний щипковий музичний інструмент). Один із інтересів Марії – урбаністика. Зокрема, вона пройшла спеціалізований курс, відвідала міжнародний конгрес на тему «Urban Renewal» та Всеукраїнський конгрес, однією з тем якого була «Дослідження просторових трансформацій міського середовища». Також цікавиться астрономією, найбільшу увагу приділяє розділу астрофізики.

 — Улюблена книга?
 Ієн Мак’юен «Пікнік на руїнах розуму», Юстейн Ґордер «Світ Софії».

 — Улюблений фільм?
«Як змінити світ». Про Greenpeace існує чимало фільмів, але цей цікавий тим, що режисер вперше отримав доступ до архівних зйомок засновників організації.

 — Найулюбленіша пісня?
Сергій Бабкін – Пробач.

 — Улюблений колір?
Блакитний.

 — Хто за гороскопом?
Близнюк.

— Хто з зірок подобається?
Сергій Бабкін. Тут мова не про стиль. Передусім це людина з моральними імперативами, чоловік, який наділений імпліцитним й водночас експліцитним мисленням. Людина, з якої, на мою думку, можна і потрібно брати приклад. Саме з його пісень розпочалась моя любов до гри на гітарі, з полісенсорного сприйняття його творчості.

 — Звідки черпаєш знання?
Всі новини зі світу астрономії черпаю з таких ресурсів, як: офіційний сайт NASA, український ресурс «Далекі зорі», науково-популярний журнал «Куншт», наукові подкасти і так далі.

Я в захваті від «Prometheus» – саме тут я проводжу значну частину свого вільного часу і безперечно можу назвати таку, набираючу обертів популярності в Україні самоосвіту, своїм захопленням. Вже отримала сертифікати після успішного проходження курсів «Урбаністика: сучасне місто», «Інтернет-медіа», «Жінки та чоловіки: гендер для всіх».

Намагаюсь багато подорожувати і досліджувати. Це пов’язано з наступним моїм захопленням і водночас обов’язком – «EGEA» (Європейська Асоціація студентів та молодих географів).

Дізналась про цю організацію та можливості, які вона надає, на першому Всеукраїнському географічному конгресі. Одразу ж загорілась ідеєю і створила осередок у місті Луцьку. На сьогодні нас 15 чоловік, а у світі вже майже 100 осередків. EGEA – це безперервні подорожі, знайомства, знання, враження і відкриття.

 — Де зазвичай купуєш речі?
В мене немає улюбленого магазину одягу, до того ж, я не з тих людей, які витримують нескінченні прогулянки магазинами або пошуками потрібної речі в інтернеті. Коли бачу те, що мені подобається – купую, незалежно від того роблю я це дистанційно чи локально.

Шкарпетки завжди купую в Sammy Icon.

 — Що найдорожче та найдешевше у твоєму гардеробі?
Щодо ціни не зможу відповісти точно. Найдешевшою є одна з футболок, а найдорожчою, певно, сорочка фірми Levis.

 — Де шукаєш ідеї для образів?
Я не шукаю ідей, вони знаходять мене самі.

 — Чим керуєшся при виборі одягу? Для тебе важлива мода?
В сучасному постмодерному світі годі й говорити про тенденції. Вони змінюються чи не щодня. Незалежно від тенденцій і моди можна залишатись стильним, головне – знайти себе, а не ліпитись шматками з популярних брендів та нав’язаних «ідеалів».



Яскравий кежуал 
(повсякденний стиль одягу з акцентом на зручність і практичність)

В цьому образі Марія обрала жовті шкарпетки та курточку, на які  зроблений акцент. Доповнила чорною шапкою та джинсами. Виділяє образ портфелем та кросівками голубого кольору, які так полюбляє дівчина. Цей лук чудово підійде для повсякденних прогулянок.


Елегантна дама

Гарно підібрана кольорова гама та актуальний діловий стиль – завжди виглядатиме виграшно. Образ чудово підійде, як для зустрічей, так і на звичайний робочий день. Маша обрала білу блузку та чорні штани, взуття – оксфорди та пальто в геометричний принт. Це вбрання ідеальне для весняних теплих прогулянок.

Пам’ятайте, кожен із вас – індивідуальність. Свій стиль ми творимо не слідуючи тенденціям, а за покликом душі. Шукайте джерела натхнення та створюйте власний образ, і не лише в одязі, а й по життю.

Кожен може потрапити в рубрику «БУГ на стилі». Ваші пропозиції надсилайте на електронну пошту bugorgua@gmail.com або телефонуйте за номером +38 (096) 285-45-34  




один коментар
  1. Жити мріями не треба,головне реальність.Пам”ятайте,кожен з Вас-індивідуальність!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *