<

Наталія Гаць. Фотограф і модельєр – про роботу, натхнення і власні ідеї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:33 | 19.03.2015 / Таблоїд /
Перегляди
10
/ коментарі 2

Сьогодні наш кореспондент поспілкувався з чудовою і дуже цікавою дівчиною.

Давайте ж познайомимося із Наталією ближче.

Привіт. Розкажи про себе у кількох словах? – Що тебе надихає творити?

– Я народилась і проживаю у м. Нововолинську. Не повірите, але я вчилась у ветеринарному коледжі. Так, так, саме у ветеринарному. Звідти у мене любов до всього, що мене оточує. Фотографувати почала з того часу, як до мене на руку сів метелик. Це було щось неймовірне! Зараз метеликів можна назвати моїм талісманом, вони надихають і дають наснагу творити щось нове та незвичайне.

BSMnWmIHbtU

– Як ставляться друзі, рідні до твоєї діяльності? – Як реагуєш на критику? Вона тебе стимулює?

-Рідні мене завжди підтримують, допомагають матеріально та задоволені тим, що я знайшла себе! Адже, хороша фотографія скаже більше чим слова. У кожного свій смак, комусь подобаються мої роботи, комусь ні. Але критика, хоч я її не дуже люблю, мені допомагає та дає стимул рухатись далі.

IMG_3989

– З якими людьми працювати комфортно?

– Перш за все, люблю коли люди, яких я знімаю є собою. Люблю створювати щось неординарне та звичайно вдячна всім, хто мене в цьому підтримує. Мені приносить задоволення, коли те що я роблю, знаходить позитивний відгук у тих, для кого це я роблю.

IMG_0630
IMG_5455
IMG_6829
IMG_1735-full

– Кого вважаєш взірцем? Кого наслідуєш?

– Мало хто чув про цього фотографа, але скажу чесно, що її роботами я готова захоплюватись все життя. Ця неймовірна казка, якою живе #Kirsty_Mitchell надихає, напевно, сотні людей.

IMG_5512
IMG_5678

 – Думаю, ти чула про Молодіжний Ресурсний Центр. Як тобі взагалі ідея його відкриття? Готова долучитись до акцій? Щось самій організувати?

-Молодіжний Ресурсний центр – це саме те, що потрібно молоді нашого міста. Маю надію, що він допоможе розвиватися не одній творчій людині, відкриє талановиту молодь з різних сторін! Звичайно, що я також хотіла би спробувати себе у ролі організатора якоїсь акції, але це не моє! Про те, можу допомогти з іншим. Якщо ви вважаєте, що фотографія — це згадка, яка повинна залишитись із вами на усе життя, тоді ви звернулись за потрібною адресою!

IMG_3772-2
IMG_8835

– Чимало точиться суперечок навколо того, чи варто лишити 8 березня. Як гадаєш?

– 8 березня – це єдине свято, яке дає можливість відчути себе справжньою жінкою! Коли насправді все для нас, коли просинаєшся із задоволенням, весь день цвітеш від щастя, і засинаєш з насолодою! І ось так забрати? Ніколи. Я проти.

IMG_5187

– Чи допомагаєш бійцям АТО? чи приймаєш участь у волонтерських рухах?

– Допомагати солдатам у АТО – це обов’язок кожного з нас! Я брала участь у проекті “Фото патріота”. Якщо ж такі акції будуть створюватись ще частіше, то я двома руками за! ✌ 

GATf2WBfpn4

– Цього року Нововолинськ матиме знов ювілей. Як ти би хотіла організувати День Міста?

-Я б зробила мистецький фестиваль під відкритим небом! Де гратимуть музиканти, і разом влаштовуватимуть щось спільне. Зберуться художники, письменники, фотографи. Люди, які роблять наше місто яскравим та різнобічним!

IMG_8152-vosstanovleno
IMG_2453

– Яке твоє улюблене можливо таємне і улюблене місце в місті?

– Бувають такі моменти, коли кожному з нас хочеться побути на самоті. Так само і я, блукала по місту в пошуках себе. Тоді в руках у мене була моя улюблена мильничка. І перш за все, я прийшла до озера. Саме воно і стало моїм улюбленим місцем. Вода мене заспокоює, природа надихає. Це і є моє справжнє щастя!

IMG_4322

– На завершення, чого хочеш побажати читачам БУГа?

– Усім читачам бажаю миру, тепла, радості від оточення. Нехай творчість приносить усім не тільки насолоду, але й прибутки, тішить знайомствами з новими та цікавими людьми.

IMG_8148
IMG_8469
IMG_9346




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *