<

Лондонська атмосфера у світлинах, що створені на новій локації у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 25.10.2021 / Таблоїд / /
Перегляди
1668
/ 1 коментар

У Нововолинську біля центрального ринку було встановлено неймовірну локацію для фото – лондонську телефонну будку. Фотозона в англійському стилі привернула увагу не лише мешканців, але й фотографів.

Лондонську атмосферу спробувала відтворити фотографиня з Нововолинська Анастасія Татарчук. Результат дівчина опублікувала на своїй інстаграм-сторінці.

Всередині будки також розміщені реквізити для більш вдалих кадрів: неробочий раритетний телефон та копія архівного випуску газети THE TIMES.

Анастасія Татарчук також розповіла у дописі про те, як виникла ідея для втілення.

“Їдучи в маршрутці я побачила оту будку, яка яскраво виділялася на фоні нашого сірого міста. Швидко шукаю модельку – і вуаля – все ідеально склалося.
Прийшли ми о 16:45, а будка вже закрита. Що робити? Невже всі наші зусилля марні? Трішки телефонних дзвінків, і хороші хлопці з Центру Нерухомості, в поза робочий час, приїхали та відкрили нам!”, – поділилась враженням дівчина.

Нагадаємо, будку встановили власники Нововолинського Центру Нерухомості в рекламних цілях. Працівник Центру розповів, що виготовляли її на замовлення за точними розмірами оригіналу.

Пропонуємо читачам переглянути результат роботи фотографині з Нововолинська:




один коментар
  1. Шо нашим дівкам треба: слово Європа – і вона твоя.
    П.Ц.: не адресую це конкретно цій моделі. Мала прикольна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *