<

Красуня БУГу: журналістка Вікторія Торчило з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 15.11.2021 / Таблоїд / /
Перегляди
4750
/ коментарі 3

Рубрика красуня БУГу знайомить читачів із 22-річною Вікторією Торчило з Нововолинська. Дівчина – журналістка місцевого телеканалу «СТН».

Уже майже рік Вікторія працює за фахом у рідному місті. Також вона ще студентка луцького вишу. Навчається на останньому курсі магістратури у Волинському національному університеті імені Лесі Українки на факультеті філології та журналістики.

Розповідає, що у зв’язку із пандемією майже увесь навчальний процес відбувається у режимі онлайн. Тому виходить поєднувати, як кажуть, приємне з корисним – навчання та роботу.

Хобі як такого, каже дівчина, у неї зараз немає. Ще за шкільних років вона в’язала спицями, плела різноманітні вироби та прикраси з бісеру, вишивала. Також Вікторія пройшла курси перукаря, бо колись їй подобалося робити зачіски.

«Окрім цього, любила фотографуватися. Зокрема брала участь у конкурсі, де потрібно було робити тематичні фото. Часом мене кличуть у якості моделі для макіяжу, зачіски чи одягу.

Взимку я освоїла лижі. Тепер хочу стати на сноуборд».

Вільного часу в красуні поки не так багато. Але на вихідні їй подобається поїхати в якесь місто в Україні. Наприклад, Київ, Луцьк чи Львів. В останньому, каже Вікторія, буває найчастіше, але їй хотілося б більше подорожувати.

«Читаю книги, займаюся спортом, відвідую кінотеатри. Якщо є настрій, то готую. Можу спекти щось смачненьке – шарлотку чи кекси. Також мені подобається вчитися, цікавлюся психологією». 

Вікторія розповіла, що вірить в карму та знає, що думки матеріальні.

«Завжди ставлюся до інших так, як би я хотіла, щоб інші ставилися до мене. Намагаюся мислити позитивно. Ціную близьких для мене людей». 

Є декілька принципів, якими Вікторія керується у житті:

  • Правило бумеранга. Думаю, усі знають, що це за закон.
  • Правило навчання. Кожна людина, яку ми зустрічаємо у своєму житті, потенційно здатна нас чогось навчити.

Тримати себе у хорошій формі Вікторії допомагають фізичні вправи та стретчинг. Також вона багато ходить пішки. 

Щодо догляду за собою, каже красуня, ніколи не лягає спати із макіяжем. Робить різні маски, пілінги. 

Поради Вікторії для дівчат:

  • Розвивайте індивідуальність.
  • Подорожуйте.
  • Дозвольте робити собі помилки.
  • Візуалізуйте бажані результати.
  • Приймайте себе та любіть!

Світлини з інстаграм-сторінки красуні:




коментарів: 3
    • Думаю, що нормальна, бо вакцинована. Кажуть від короновіруса через кисневе голодування мозок відмирає. Сумна участь всіх хто не думає про себе та інших

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *