<

Красуня БУГу: журналістка та авторка текстів для Ukraїner Яна Мохончук з Володимира

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 10.06.2021 / Таблоїд / /
Перегляди
3112
/ коментарі 2

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 20-річною Яною Мохончук з Володимира. Дівчина – студентка, лайфстайл-​журналістка та авторка текстів для проекту Ukraïner.

Яна живе у столиці, навчається в Києво-Могилянській академії на спеціальності міжнародні відносини. Працює журналісткою в «Kyiv Post» – це українська найстаріша англомовна газета. Пише тексти на замовлення та для Ukraïner – це культурний мультимедійний проєкт, матеріали якого засновані на результатах власних експедицій.

Яна розповідає, що потрібно жити красиво та в задоволення. А, оскільки «краса» та «задоволення» речі доволі суб’єктивні, то створювати красу навколо себе та отримувати задоволення від навчання, роботи й життя.

Хобі красуні – це створення різних текстів. Художня література – у контексті форми та змісту, наукова – дізнаватися щось нове у різних сферах. Також її захоплення – нутриціологія, фотографія та підбір одягу – у поєднанні різних тканин, кольорів, аксесуарів.

У вільний час (хоча, як зазначила Яна, він буває не часто) їй подобається подорожувати, зустрічатися з друзями та сім’єю, читати, займатися спортом або навчатися.

“Бажання, яке постійно керує мною – жага до знань та розвитку, тому мені завжди хочеться дізнаватися щось нове та навчатися новому”.

Красуня розповідає, що перше правило догляду за собою – індивідуальний підхід, а для цього важливо слухати свій організм та його потреби. Слухати себе – її найперше правило-звичка.

“Те, що всередині невід’ємно впливає на вигляд ззовні. Відтак здорове харчування, що означає збалансований раціон, водний баланс, достатня кількість сну, спорт, який найбільше індивідуально підходить, та рухливий спосіб життя — просто мастхев. Емоційна складова також безпосередньо впливає на фізичну зовнішність. Тут мені допомагають медитації, йога та щоденний спорт”.

Красуня поділилася правилами та принципами, яких дотримується у житті:

  • У будь-якій ситуації залишайся чесною до себе, насамперед.
  • Твоя енергія – твоя найцінніша валюта.
  • Порівняння руйнує креативність та індивідуальність.
  • Вибудовувати власний стиль у всьому.
  • Щоденні звички формують загальну рутину, а з цього формується усе життя.
  • Щоб ти не робила, роби це із задоволенням.
  • Завжди має бути запасний план.
  • Довіряй, але перевіряй.
  • Not better, not worse, just different.
  • Quality over quantity.

Порада для дівчат від Яни:

“Ти – це твій найважливіший проєкт, тому невпинно продовжуй творити себе, постійно вдосконалюючи. Work on you, for you”.

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки красуні:




коментарів: 2
  1. Ну накінець хоч одна красуня дупи не показує, бо розуміє, шо і інші достойні уваги факти має – інтелект наприклад!
    Януська, якби тебе батько ше й Іринкою назвав – ціни тобі не було б!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *