<

Красуня БУГу: власниця шоуруму Юлія Поліщук з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:21 | 4.09.2020 / Нововолинськ, Таблоїд /
Перегляди
199
/ коментарі 2

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 25-річною мешканкою Нововолинська Юлією Поліщук.

Дівчина навчалась в київскому виші, після закінчення вийшла заміж та повернулась у рідне місто. Працювала викладачем акторської майстерності, адміністратором салону краси та весільного салону.

“Зрозуміла, що не хочу витрачати на це свій час та вирішила звільнитись з роботи. Та чим займатися далі на думку не приходило”, – розповідає дівчина.

Юлія з дитинства захоплюється модою та стилем, їй подобається підбирати, комбінувати одяг. “А чи не відкрити свій магазин одягу”, – подумала красуня. Трохи згодом, мрія стала реальністю:

“Перед Новим роком мені запропонували пройти марафон бажань. Такий собі досвід, як навчитись мрії перевтілювати в реальність. Пройшла марафон, а через місяць відкрила свій магазин і зрозуміла, що одне із бажань здійснилось. Я заглянула в чарівний листочок і почала читати детально описану мрію про магазин з одягом. Я ще раз переконалась, що потрібно наполегливо обдумувати все, чого бажає душа і вірити в себе. А ще трішки вірити в дива. Звичайно, без підтримки рідних не обійшлось. За що їм велике дякую”.

Вільний від роботи час дівчині подобається проводити з чоловіком, мамою та друзями. Юлія намагається насолоджуватися всім, що з нею трапляється, обожнює подорожі. Звичайна поїздка в ліс чи на озеро проносить їй задоволення.

Дівчина живе за принципом: «Нічого не вартує моїх переживань». За її словами, це допомагає любити, цінувати себе та свій час.

“Якщо трапляються неприємності, намагаюсь не скаржитись. Обдумую ситуацію та розумію, що це зовсім не неприємність”.

Найбільше дівчина не любить несправедливість. Навіть коли вона її не стосується, не може пройти повз та приймає близько до серця. Дівчина додала: “маю чітку позицію щодо нещирих людей. Таких не має бути біля мене, це люди паразити, які бачать в тобі лише вигоду”.

Віднедавна Юлія почала задумуватися про свій стиль життя, харчування. Стан шкіри та тіла її не влаштовував. Вона обмежила солодке, шкідливу їжу, почала займатися спортом. На результат чекати довго не довелось, красуня відновила форму.

Обов’язкова звичка Юлії – догляд за обличчям: очищення та зволоження. Вважає, що про шкіру потрібно піклуватися з молоду.

Поради дівчатам та жінкам від Юлії:

“Потрібно насолоджуватись життям, подорожувати, любити себе. Не відмовляти собі в тому, що робить вас щасливими. Є лише одна причина всіх негараздів – це не любов до себе. Тільки тоді, коли ви будете відчувати себе гармонійно всередині, вас будуть любити, поважати, вами будуть захоплюватись інші. Не бійтесь робити помилки, це ваше життя і в ньому ви можете робити все, що захочете”.

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки красуні.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа