<

Красуня БУГу: натхненна Анжела Студент з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 16.11.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 21-річною мешканкою Володимира-Волинського Анжелою Студент.

Дівчина за фахом – юрист. Закінчила з відзнакою Володимир-Волинський агротехнічний коледж, проте віднайшла себе у сфері торгівлі. І ось уже більше року працює у галузі продажу смартфонів.

Красуня наголошує, що не варто засмучуватись, коли не працюєш за фахом. Головне знайти те заняття, яке вас влаштовує.

«Я працюю у сфері продажу смартфонів вже більше року і скажу, що ніколи не потрібно переживати, якщо ти вивчився на одну спеціальність, а працюєш за іншою, головне аби вас це влаштовувало», – зазначила Анжела.

Уподобання дівчини різносторонні. Вона полюбляє готувати, вчити вірші, особливо улюбленої Лесі Українки. Дивитись фільми разом з коханим чоловіком, ходити на шопінг, а ще займатись спортом та гуляти з домашнім улюбленцем – собачкою. Головне, аби проведення часу було не лише цікавим, а й корисним.

«Ще люблю вчити різні поезії, адже раніше, під час навчання, я дуже часто брала участь у читацьких конкурсах і знаю чимало поезій, особливо улюбленої поетеси Лесі Українки.

Свій вільний час я проводжу по різному, це може бути поїздка до мами в село, зустріч з подругами, шопінг, приготування чогось смачненького, перегляди фільмів з коханим, прогулянка з собакою, або спорт вдома», – розповіла красуня.

Головний принцип дівчини – сім’я завжди має бути на першому місці, адже це найбільше щастя, яке людина може створити сама.

«Завжди потрібно поважати своїх рідних, ніколи не забувати заїжджати до своїх батьків у гості, не забувати подзвонити та запитати, як у них справи», – радить Анжела.

В догляді за собою красуня має кілька правил, основне з яких – намагатись якомога рідше користуватись косметикою і робити макіяж, адже природня краса – прекрасна. Аби вдосконалити своє тіло, вона займається спортом. Постійно доглядає дівчина і за своїм волоссям.

«По догляду за собою можу сказати, що дуже люблю своє волосся, завжди дуже багато на нього витрачаю коштів. Якщо говорити про макіяж, то я не дуже часто фарбуюсь, навпаки стараюсь менше наносити тональний крем на обличчя, адже природня краса – прекрасна», – вважає Анжела.

Правила, якими керується красуня, прості: потрібно завжди залишатися собою і ніколи не зупинятися на досягнутому.

Підбірка фотографій з інстаграм-сторінки Анжели:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер