<

Красуня БУГу: надихаюча Анастасія Сидорук з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 9.12.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
104
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 27-річною мешканкою Володимира-Волинського Анастасією Сидорук.

Анастасія – менеджерка у декретній відпустці. Має двох діточок, займається їхнім вихованням і доглядом та ще й встигає розвивати свій інтернет-магазин. Тому нудьгувати, розповідає, не доводиться.

Хоббі дівчини – випічка. Вона обожнює чарувати над смачненькими тортиками та тістечками.

Вільного часу у молодої мами двох діток не так вже й багато. Проте як тільки випаде вільна хвилинка, вона присвячує їх читанню або переглядає онлайн майстер-класи з кондитерського мистецтва.

“Думаю, що жінці просто необхідні різні б’юті штучки. Адже, вони не тільки підкреслюють нашу природню красу та неповторність, а й роблять трішечки щасливішими та більш впевненими в собі”.

Анастасія вважає, що головна запорука краси – здорові тіло та дух. Також, звісно, щоденний комплексний догляд допомагає тримати себе в формі.

“Мої життєві принципи прості та зрозумілі. Найперше – проживати кожну хвилинку життя на повну, не відкладати радісні миті. Крім того, бути чесним перед собою та перед іншими. Знаходити щастя в простих, буденних речах, але й не забувати про свої мрії та цілі.

Кожній дівчині я б побажала завжди прислухатися до себе, слідкувати за здоров’ям та впевнено йти до поставлених цілей та мрій. І пам’ятати, що кожна з нас особлива, неповторна та по-своєму прекрасна”, – розповідає красуня.

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки Анастасії:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер