<

Красуня БУГу: косметолог Тетяна Заєць з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 7.10.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
206
/ коментарі 3

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 24-річною мешканкою Володимира Тетяною Заєць.

Дівчина шість років працює в салоні краси «Тетяна». Основна сфера її діяльності – апаратна косметологія. Красуня розповідає, що робота – це її хобі. Каже, що робити людей красивими та впевненими в собі приносить задоволення.

“Обожнюю свою роботу. Інколи працюю навіть без вихідних. А коли на відпочинку більше тижня, безмежно сумую за своїми клієнтами. Постійно вдосконалюю свої знання. Мені здається, що самовдосконалюватись і вчитись потрібно все життя , щоб бути цікавою та корисною для інших і «йти в ногу» з сучасним світом”, – зазначила дівчина.

У вільний час красуні подобається займатися спортом, відпочивати зі своїм хлопцем, або подорожувати та відкривати нові місця. Дівчина говорить, що для неї сім’я – саме цінне.

“Дуже люблю своїх батьків. У важливі моменти намагаюсь завжди бути поруч, як і вони біля мене. З мамою ми ще й колеги по роботі, тому завжди маємо про що поговорити, адже в нас однакові інтереси”.

Розповідає, доглядати за собою її привчили ще з дитинства. Манікюр, педикюр, догляд за волоссям, косметологічні процедури для обличчя та тіла для Тетяни – звичайна буденність та необхідність, а не розкіш.

“Вмію робити манікюр, макіяж, тому часто роблю їх собі сама. Мені шкода жінок, які раз в житті (на випускний чи весілля) бувають на професійному макіяжі, зачісці і навіть манікюрі, тому що не можуть дозволити фінансово робити це частіше”.

Красуня вважає, що жінка має бути в першу чергу самореалізованою та ні від кого не залежати.

Поради дівчатам та жінкам від Тетяни:

  • Жінка має любити себе, приділяти час собі. Тоді вона буде щаслива і всі, хто поряд, будуть наповнюватись цією позитивною енергетикою.
  • Полюбіть себе, своє тіло.
  • Розвивайтесь, будьте цікавими, красивими, доглянутими.
  • Правильно формуйте свої думки.
  • Не тільки бажайте всім серцем чогось, а встаньте і робіть все для здійснення мрій. Відкиньте всі страхи та сумніви.
  • Знайдіть заняття по душі, тоді ви зможете досягнути нових висот і ще й непогано заробляти.

Тетяна зазначила, що їй подобаються люди, які не стоять на місці, рухаються вперед і хочуть бути кращими, ніж вчора. Додала, що завдяки роботі зустріла багато хороших знайомих:

“В моїй роботі допомагає те, що я вмію вислухати кожного. Щиро поспівчувати та порадіти. Напевно відчуваючи мою щирість і небайдужість, люди до мене тягнуться. Інколи складається враження, що приходять поговорити і ніби просто в гості, а не на процедури”.

Підбірка світлин з інстаграм-сторінки Тетяни:




коментарів: 3
  1. Танічка супер! Бажаю успіху в бізнесі і побільше щедрих клієнтів=)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця