<

Красуня БУГу: яскрава і творча модель з тату Вероніка із Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:10 | 27.03.2020 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
66
/ Коментарі відсутні

Вероніка Алєксєйчук – яскрава дівчина з Володимира-Волинського, яка чи не завжди посміхається. Її висока струнка фігура та щира посмішка притягують погляди людей. БУГ сьогодні знайомить з натхненною красунею, яка може навчити вірити у себе та радіти кожному дню.

Насправді, розповідає дівчина, згідно з даних паспорта вона – Віра, проте це мало хто знає з друзів і знайомих. Їй – 23 роки, хоча, як розповідає «її babyface часто каже про інше».

Дівчина довгий час працює моделлю, знає іврит, дуже любить тварин, яскравий колір волосся, а також тату. За професією вона – графічний дизайнер.

Вероніка – чиста безпосередність і щирість, її хороший настрій заряджає оптимізмом усіх оточуючих.

Розкажи про своє хобі.

— Ті хто заходять на мою сторінку у соц. мережах, бачать закарлючкі під моїми старими фото та якусь не зрозумілу мову) А все тому, що це іврит – мова, якою я вільно говорю, як своєю ріднесенькою українською. В мене часто запитують, чим я займалась 5 років в країні, де навіть пишуть з права на ліво… (і так, я теж так вмію, даю приватні уроки, недорого).

Хотілось би написати – відповідь тільки одна, але їх набагато більше. Насамперед я вчилась у ізраїльській школі та навіть у коледжі. Здобула титул (ну як у PUBG, якщо ви мене розумієте) графічного дизайнера.

Тому впевнено можу сказати, що я творча особистість. А ще, як ви зрозуміли я полюбляю грати шутери. Але тссс, про це нікому, мені ж 23″.

Що робиш у дні карантину?

— Все що відбувається з нами, ніколи не відбувається просто так… Особисто я (можливо це прозвучить не правильно) навіть трішечки рада, що у мене нарешті з’явився час, щоб зайнятись тим, що я постійно відкладала на дні, які летять в Нарнію. Нарешті я дочитала Кідрука, почала, як ніяк, дупку качати. Всім раджу, до речі, спробуйте ще прес. Подякуєте потім.

Можете зробити собі щось смачненьке після тренування, як подяку за всі ваші старання… СТОП!… Не можете… а МУСИТЕ!

Фільми, серіали, в’язання, малювання, вивчення мов та навіть бомбочки в ванній і повний relax,ось що робить мене щасливою. Ось що відволікає від паніки!

Вероніка – модель. Дівчина працювала на модних показах, знімалася у фотосесіях, рекламах. Ніяким чином не заважало дівчині те, що найбільше дивує людей у її зовнішності – велика кількість яскравих тату.

— Про тату запитують найчастіше. Я саме та, хто вважає, що такий вид мистецтва на тілі не робить дівчину вульгарною. А навпаки – підкреслює її особистість. Це лише спосіб вираження твого стилю. Як одяг та зачіска, як make-up на обличчі і т.д. Не засуджуйте людину за її зовнішність, навчіться бачити те, що всередині.

До речі, татуювання ніяк не завадили мені знайти безмежно велику кількість хороших людей у житті та зробити кар’єру моделі (ну не прям кар’єру, але так скажемо).

Я працювала на модних показах, фотосесіях, знімалась у рекламах. Я можу похвастатись ще багато чим, але я ж скромна, тому кому цікаво – напишіть мені. Все розповім і покажу.

З дитинства мріяла стояти на тих подіумах та побороти свою сором’язливість. Знаєте що? Я це зробила тільки тому, що вірила в себе, вірила в свою мрію. І кожен день я йшла до неї, чого і вам бажаю! Більше посміхайтесь та любіть себе ВИ ВСЕ ЗМОЖЕТЕ!
Мийте ручки та будьте здорові

P.S. Завжди рада новим знайомствам, не соромтесь писати. Чмокі в щокі!

Фото з інстаграму tatoopandenok




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок