<

Красуня БУГу: гример Вікторія Мацнєва з Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 2.03.2021 / Володимир, Таблоїд / /
Перегляди
97
/ 1 коментар

Сьогодні у рубриці «Красуня БУГу» знайомимо читачів з мешканкою Володимира-Волинського. Вікторія Мацнєва – займається гримом та втілює різноманітні образи в життя.

Вікторії 20 років, їй подобається знаходити в собі жагу до нового, і бути в справах різного напрямку, тому вона займалася фотографуванням, була ретушером та художником, який малює фарбами по тілу.

Дівчина веде активну соціальну діяльність, її часто можна зустріти на різноманітних дійствах, які відбуваються у місті.

“Зазвичай на мої заняття з гриму реагують позитивно та з цікавістю. Приємно, коли іншим подобається те, чим я займаюся. Особливо веселять реакції старшого покоління на мої роботи з хелловінського гриму”.

Вікторія любить експериментувати: і так з будь-яким ділом, за яке вона береться, інакше як ставати кращим у справі, вважає красуня.

Через навчання у Вікторії небагато вільного часу. Тому коли він з’являється, дівчина намагається його використати з користю: розвиває здібності в малюванні фарбами.

Щодо догляду за собою, вважає, що важливо очищати, зволожувати шкіру та захищати від сонця.

“Кожен має право на вибір: хтось обирає не користуватися декоративною косметикою, а хтось дійсно любить макіяж і почувається з ним більш упевнено. Я ставлюсь до макіяжу, як до мистецтва, а до обличчя – як до полотна”.

Поради від красуні:

  • Ви не можете мати все, тому сфокусуйтеся на тому, що у вас добре виходить.
  • Люди зазвичай шкодують про те, чого вони не зробили. Ви повинні робити вибір і кувати щастя, інакше ваше життя ніколи не зміниться.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер