<

Каріна Хом’як: Старання і наполегливість приведуть вас до омріяної цілі!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 21.01.2015 / Таблоїд / , /
Перегляди
22
/ 1 коментар

Не все так звично і буденно у нашому місті! Тут живуть яскраві, творчі, неординарні особистості.

Знайомтесь – Каріна Хомяк.

 –  Привіт, розкажи нашим читачам   коротко про себе.

–  Я народилась та живу у Нововолинську. Навчаюсь в одинадцятому класі ЗОШ №2. У вільний час займаюсь боксом. Люблю малювати і два роки тому закінчила школу мистецтв.  

BMdPloWYuRI

 – Як тобі участь у TOP MODEL? що ти скажеш про ідею і організацію цього конкурсу?

– Чудово! Це допомогло мені вдосконалити себе і як модель, і творча особистість. Намагалась показати себе яскраво, нетривіально. Дуже приємно, що мої старання  оцінили глядачі, саме через їхні голоси  я стала Міс глядацьких симпатій і отримала друге місце. Дякую вам, організатори! Рада, що ви ініціювали цей конкурс. Він дає змогу розвиватись молоді. Аудиторія з кожним днем стає все ширше, багатьом подобається спостерігати за новими роботами конкурсантів. Адміністрація TOP MODEL прогресує, кожен сезон кращий від попереднього. І це – правильно! Сподіваюсь, вони  не будуть зупинятись на досягнутому, а рухатимуться далі!

umqiR59wYvA

– Хто улюблений художник?Яку виставку хотіла би відвідати?

 – Чесно кажучи, важко вибрати когось одного, оскільки подобаються різні стилі, напрямки. Від кожної виставки отримаю задоволення, адже в першу чергу це – мистецтво.

6MqN7XTsZ1w

– Які у тебе стосунки з суперницями по конкурсу? Скільки тривав  2 сезон?

– Та ми не були суперницями! Усі нормально спілкувались і навіть були готові допомогти у міру можливості. Думаю, на це  вплинуло тепле та дружнє спілкування між журі та конкурсантами. А щодо тривалості, то фото на кастинг я відправила 17 травня, учасницею вибрали 19-го. Все це диво тривало місяць, так як друге місце отримала 22 червня.

apSHI4m2iLM

– Ти була однією з тих, хто працював над патріотичним малюнком, що на стіні за пожежною площею. Які враження? Де б і що намалювала би ще?

– Дуже добре, що організували це! Такі речі потрібні нашому місту. Знаю, що наша робота подобається людям. Враження були позитивні, адже стільки молодих і творчих разом! Ніщо так не єднає, як спільна мета.Ми любимо наше місто і хочемо зробити його кращим ,красивішим. Сподіваємось, висловлю думку багатьох, що нам ще дозволять розмалювати не одну стіну. Адже такі вуличні картини – справжня прикраса для Нововолинська.

MN9i2_inK4E

– Сьогодні. коли країна змініюється щосекундно, які зміни помітила ти? Як змінилася сама за останній рік?

– Ми усі стаємо справжніми Українцями. на жаль, такою ціною… Люблю свою маленьку батьківщину. Для мене – зміни лише на краще. Сподіваюсь, що все буде добре.

LpI0XxM1TYk

-Який автор твій улюблений і які книги можуть змінити світ на твій погляд?

– Зараз мої улюблені автори – ті, що пишуть шкільні підручники, а також рекомендовані та внесені у курс з української та світової літератури. Випускниця все ж. Готуюсь до ЗНО, це забирає багато часу, але так сама створюю своє майбутнє.

aB4takt-85o

– В яких проектах зараз береш участь? Які плани на найближчий час?

– Основний мій проект – це майбутнє, а отже – ЗНО. 

c6Lbdk8MtPo

– Які поради хочеш дати молоді міста? Як стати художником і моделлю?

– Мати мету і наполегливо працювати, зрозуміти, що для тебе головне. А ще –  не соромитись брати активну участь в конкурсах, щоб продемонструвати свої вміння.Повірте, це стимулює!

T5_3Td0x8J4

– Кого вважаєш взірцем для себе? Чия думка для теба важлива?

– Мама. Вона завжди дасть слушну пораду, завжди зрозуміє, почує і підтримає. Люблю її!

cp7httOeXZ8

– Якщо видання БУГ буде знімати соціальну рекламу згодна бути нашим співавтором? І яку проблему хотіла би донести до суспільства?

– Так, звісно ж, згідна  бути актором для соціальної реклами. Мене турбують проблеми екології! Також хвилює те, що ще є люди, здатні на жорстоке поводження з тваринами.

ANINHCt26aU

 

– Що би ти побажала нашим читачам?

– Миру!

loNwt-FAkyk




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *