<

Фестиваль «Волинська Голландія» проходить вп’яте: чим дивують гостей цьогоріч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:10 | 14.05.2022 / Таблоїд / , , /
Перегляди
2746
/ Коментарі відсутні

6-го травня поблизу села Свидники, що по дорозі з Луцька на Ковель, розпочався маштабний фестиваль квітів – «Волинська Голландія», що триватиме до 22-го травня включно.

Фестиваль організовують уже вп’яте. На площі в 3 гектари – безліч сортів тюльпанів, які приваблюють своєю різноманітністю та кольорами.

Люди з різних куточків України приїжджають у це чудове місце, аби подивитись на унікальні сорти квітів, зробити гарні фото та незабутньо провести теплі дні з друзями та сім’єю.

На території фестивалю організатори розмістили фотозони, фудкорти, діють атракціони. Тож відвідувачі можуть придбати декоративні рослини та тюльпани з цибулинкою прямо «з поля».

Діє на території «Волинської Голландії» і контактний зоопарк, де охочі можуть погладити та погодувати кізочок, кроликів та свинок.

Як виглядало популярне місце у 2021 році з висоти, зняв ДронБУГу.

Вартість квитка становить:

  • 80 гривень для дорослих
  • 40 гривень для дітей, віком від 7 до 14 років

Потрапити на локацію з 6-го по 22-ге травня включно (продовжили роботу ще на тиждень) можна щодня з 10:00 до 19:00. «Волинська Голландія» розташована на 35-му кілометрі траси Луцьк-Ковель, між селами Трілісці і Свидники. Для зручності гостей, перед локацією встановлені дороговкази.

До вашої уваги фоторепортаж з фестивалю:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *