<

Чим займалися публічні люди Прибужжя на вихідних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:52 | 6.02.2017 / Таблоїд /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Майже кожен з нас з нетерпінням чекає на них – на вихідні! Для багатьох це найприємніші дні тижня. Дехто в той час подорожує, розважається, займається духовними справами, а для декого це добра нагода виспатись. Як провели минулі вихідні публічні люди Прибужжя спостерігали журналісти інтернет-видання “БУГ”.

Депутат Волинської обласної ради Борис Бабійчук проводить вільні хвилини, займаючись бьордвочінгом.

“В рамках Великого Дня зима 2017 наша сім’я провела цей день у спостереженні за птахами. На найкращі фото ми не претендуємо, так як не маємо дорогого спецобладнання для фотографування, а відстані до головних героїв значні. Проте є і досягнення:
-зареєстровано рідкісний для нашої території залітний вид морянка,
-два червонокнижних види гоголь та сірий сорокопуд. Визначення проводила Оксана Бабійчук, я вів фотофіксацію, діти старанно нотували всі дані. Всього зареєстровано 27 видів птахів, один вид грибів зимовий опеньок.
Спостереження за птахами в Європі – це активний вид дозвілля за кількістю прихильників займає друге місце після риболовлі.
Маршрут спостережень Нововолинськ – Добротвір – Горохів -Нововолинськ”, – пише Борис Бабійчук на сторінці у Фейсбук.

Тренер з карате Віталій Нестерович взяв участь в зимовій навчально-тренувальній школі “Кіокушин-кан Стандарт 2017”.

Член профспілки “Захист праці” Дмитро Михеєв виступив на всесвітній конференції шахтарської солідарності, яка відбулась в Індії. У своєму виступі він охопив усі основні проблеми сучасного шахтарського руху України та шахтарської галузі вцілому.

Директор КЗ “Іваничівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 імені Юрія “Лелюкова Олеся Лобода виступила на зустрічі випускників, що відбулася в навчальному закладі. Вона розповіла про досягнення педагогічного та учнівського колективу школи, висловила щиру вдячність випускникам за те, що не забувають свою школу і прийшли сюди, щоб зустрітися зі шкільними друзями та вчителями. 

Протоієрей Василь Мельничук, клірик парафії Казанської ікони Божої Матері, був присутній на представленні єпископа Володимир-Волинського та Турійського Матфея.

Керівник МРЦ “Нові Крила” Павло Медина взяв участь у тренінгу Активні громадяни за програмою Британської ради.

Сільський голова Старої Лішні (Іваничівський район) Назар Максимів вихідні провів “на лижах” із сім’єю.

Голова ГО «Нововолинська спілка ветеранів АТО» Олександр Кондисюк та члени спілки приєдналися до  міжнародного флешмобу  «22 Pushup Challenge» на підтримку воїнів з посттравматичним синдромом. Прямо в центрі міста бійці віджимались в упорі лежачи 22 рази.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *