<

Благодійний арт-вечір відбувся у Володимирі-Волинському. Фотозвіт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:01 | 12.05.2016 / Таблоїд /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

11-го травня у ресторації “Маяк” відбувся благодійний арт-вечір, у ході якого збирали кошти для термінового лікування дворічної дитини.

Виступили такі гурти як ЦВЯХ (м.Нововолинськ) NeverEnD (м.Луцьк), I VEGAS (м.Нововолинськ). Також виступили із акустичною програмою Олександр Шептій, Юрій Шумакович, Віталій МігалейкоОлена Мєрзлова і Максим Корець виконали усім відомі треки гуртів Океану Ельзи та Тіни Кароль. 

Вийшли з “великої депресії” у виступах міський гурт “Провокація”, які представили себе у новому стилі.

На заході виступив і Андрій Бокоч, помічник народного депутата України Ігоря Гузя, який вніс свій вклад у збір коштів для 2-річного Владислава Венека.

“Родзинкою” вечора став гурт із Києва – Owl Place, які приїхали ще за два дні до вечору, аби підготуватись до виступу та ознайомитись із колоритом міста, аби відчувати публіку.

“Ми очікували, що до нас завітає набагато більше молоді, адже ми готувались до цього аж 3 місяці. Проте, атмосфера на заході була теплою і водночас драйвовою. Найголовніша мета досягнена – нам вдалося зібрати 2500 грн і вкинули навіть 1 доллар”, – прокоментувала Наталія Тарковська, голова осередку ГО “ВМР Національний Альянс”.

Організатором даного заходу є ГО “ВМР Національний Альянс”. Арт-вечір відбувався за підтримки народного депутата України Ігоря Гузя.

9Cod7GfaFzg
FzMkxkbLFf0
hBhG_ZomnOI
Q-ZWiZNhOL0
tXa0ErROGo8
5lUzOubgeAM

Фотозвіт від Світлани Сержантової

LHQ_WAX_R_s
5r9jOxMjXH8
sYrV3rHe1gM
jMmpr6rvPPQ
mb5U0gkoP3I
YnAWmyTiM0I
DqxX4XMLVHI
7g3kHmft6GQ
mBQxOAZImV8
BcdYhq1dGOw
gM_bObR0nUQ
Qs2Oy97-iYo
pfjqqOQcBMg
oD6CcZc0CWY




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *