<

Без лінійки і промов чи з танцями та повітряними кульками – у школах Нововолинська пройшов останній дзвоник

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:14 | 31.05.2019 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
61
/ 1 коментар

31-го травня у школах Нововолинська пролунав останній дзвоник. Одна із шкіл вирішила оригінально підійти до свята та не проводила традиційної лінійки.

В навчальних закладах пройшли урочисті лінійки. Світлинами з останнього дзвоника-2019 діляться в групі фейсбук Освіта Нововолинська.

Незвичне свято для школярів влаштували у ЗОШ №1. Розваги, флеш-моби, танці, співи, майстер- класи, розпис хною, аніматори та фотозона – таким був останній дзвоник. Діти – без святкового вбрання, але з позитивними емоціями. Відчути свято дали можливість і батькам.

У ЗОШ №4 ім. Т.Г. Шевченка влаштували флеш-моб. У школі цьогоріч 30 випускників.

«Дітям хочеться чогось нового, цікавого, креативного. Тому проводимо міні-лінійку з флешмобом. Сьогодні у нас святковий одяг і вишиванка. Це їхнє свято, вони радіють, хто як бажає», – сказала директор школи Таїса Сачук.

У школі №8, що у Благодатному, традиційно, одинадцятикласники разом із класним керівником випустили в небо кольорові кульки із побажаннями на майбутнє.

Із закінченням навчального року привітала школярів директор нововолинської гімназії Людмила Шиян, побажала школярам веселого відпочинку на літніх канікул, а випускникам – успішної здачі ЗНО та здійснення усього запланованого, – пише Нововолинськ.com.ua




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця