<

Анна Суліма. Митець – про свій стиль, натхнення та МРЦ «Нові крила»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:33 | 14.05.2015 / Таблоїд /
Перегляди
18
/ коментарі 4

Журналісти інтернет видання БУГ поспілкувалися із дуже люб’язною та активною жителькою міста Нововолинськ.

Раді вас ближче познайомити із художницею Анною Сулімою.

– Привіт.Розкажи коротко про себе

– Я Суліма Анна, художник-графік, бачу світ контрастно.
Люблю мистецтво та творчих людей, а особливо – проводити час з дітьми, навчати їх тому, що вмію сама. Я вважаю, що кожен з нас – митець, який сам малює своє життя.

ndIA-5gxSzk

– Як ти почала займатися художньою творчістю? Що тебе надихає?

-Я почала займатись творчістю у 9 років , мама мене записала у художньої школи тому що я постійно казала, що хочу малювати. малювала фарбами акриловими, гуашевими так як заплановано програмою. Після закінчення художньої школи знайшла себе та своє власне відтворення внутрішнього світу за допомогою графіки.

Мої картини –  це зазвичай портрети, тому що в більшості надихають та захоплюють люди. Люблю їх природність та відкритість . Як митець –  не можу не приділяти увагу і іншим напрямкам мистецтва, тому не від’ємним джерелом натхнення є книги Стівена Кінга та багато інших авторів, навіть випадкових . Звичайно ж музика – жодна створена мною картина була написана під музичний супровід, без цього не можу малювати. Проникають просто до душу такі виконавці як Irma , «Один в каное», «Nirvana», «p.o.d.», «Thousand Foot Krutch».

Коли ноти малюють у душі, я переношу це на полотно. мистецтво може жити у кожному із нас!

l4fdk1kRm-4

li-kONWk1fY

– Твої картини виконані у дуже цікавій техніці, розкажи про неї докладніше?

Так, моя техніка – графіка.

Вона є відомою, мабуть, кожному, хто вчився, адже на уроках образотворчого мистецтва мали б зустрічатись з нею. Я створюю картини та вкладаю в них частинку себе. тому вони неповторні, створені за допомогою градації світла та тіні. Щоб намалювати картину у такому стилі, художнику потрібно володіти баченням межі світла та тіні на об’єктах .

snCDo97Bwcg

Zs5-TEPzNDg

– Які б виставки ти відвідала і чи є у тебе улюблений митець?

Я люблю відвідувати вуличні виставки , особливо у Львові не раз відвідувала виставки. які були просто попід будинками, серед вулиць… Кожен митець привертає увагу своєю картиною неможливо не зачерпнути натхнення…

Що ж до улюбленого митця – це Carmine Bellucci, він вражає своїми роботами до глибини душі адже він бачить світ по-іншому. Вони заворожують змістом, є над чим задуматись, зачаровують не лише погляд, а й душу

JLzErR-m48Q

– Що ти б змінила у місті і чому?

Мені подобається наше місто, але тут, на жаль, не проводиться повноцінний розвиток молоді.
Дуже мало заходів, де б кожен зміг розкрити свої таланти.

Зараз уся молодь, яка не захищає Батьківщину, переважно сидить у соцмережах. Потрібно влаштовувати різні заходи та залучати їх до активного способу життя.

Так як зараз великим поштовхом для розвитку молоді стало відкриття молодіжного ресурсного центру “Нові Крила”, сподіваюсь, що ситуація зміниться на краще.

ppvwTeppVvo

– Як ти відносишся до МРЦ “Нові Крила“? 

Молодіжний ресурсний центр “Нові крила” дав мені можливість втілити свої ідеї щодо розвитку молоді.

Я та Павло Медина вже реалізували деякі задуми, які втілилися 1-го та 2-го травня – це “Мистецька виставка” та “Арт-вечір” .  Надалі у нас ще є певні плани. Які? Побачите уже 16-го та 22-го травня.

f0QtR-W6Lcc
scSSZw-gXQ0

– Які твої захоплення окрім малювання? Чим зайнятий твій вільний час?

У свій вільний час навчаю дітей малювати, адже це наше майбутнє, яке потрібно розвивати у правильному напрямку. Діти пізнають світ через мистецтво.

Моя мрія – творчий розвиток дітей, зараз багато із них сидить вдома за комп’ютерами граючи у ігри ,вони не розвивають у собі особистість, і це мене розчаровує.

Також люблю гуляти вечірнім містом – це надихає.

Wwgt-NfQYKk

– Чого не вистачає місту? І як це можна втілити у життя?

Наше місто поступово розвивається, але для цього потрібні люди з цікавими ідеями, щоб влаштовувати цікаві заходи, які б залучили молодь міста до активної співпраці. З появою МРЦ “Нові крила”, на мою думку, це можна втілити у життя , адже є доволі багато молоді, яка готова співпрацювати та активно бере участь у заходах, які ми проводимо.

GJF6nLITpKk

– Ти хочеш проводити власні заняття із дітьми? Вчити когось буде для тебе важко?

Так, я хочу проводити власні заняття, тому що діти повинні пізнавати мистецтво з раннього віку, щоб наша молодь виростала творчою та креативною. Намагатимусь організувати гурток образотворчого мистецтва у МРЦ «Нові крила», Зараз формується список групи, яка розпочне діяти з 1-го червня .

barcelona_02_big

– Що побажаєш читачам?

-Читачам хочу побажати, щоб завжди йшли до своєї мети, які б труднощі не виникали. Кожен з нас – творець власного життя. Не варто витрачати свій власний час сидячи вдома, потрібно розвиватись, бути активним. 




коментарів: 4
  1. Така мила дівчина))) і речі розумні говорить. Творчих успіхів і натхнення, реалізації мрій!!!

  2. Таланти у Новіку є, і ця гарна, розумна дівчина є прикладом. Саме головне таким молодим людям дати можливість ” розкритись “. Дякуючи Бугу та Новим Крилам процес пішов. Анна Молодець!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *