<

Анастасія Кравцова: “В мене дві слабкості – фото Мерелін Монро та капелюшки”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 19.02.2016 / Таблоїд /
Перегляди
80
/ Коментарі відсутні

Нещодавно значна кількість видань опублікувала матеріал про мешканку Нововолинська, яка змогла добитися успіху у Торонто, Канада. Анастація Кравцова – українська вчителька, яка стала одним з кращих перукарів Канади, підприємцем та займається волонтерством.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” зв’язалися із пані Анастасією через соціальну мережу Фейсбук та поставили кілька запитань.

— Вам складно було змінити кваліфікацію у професії?
— Ні, не складно. Завжди мала розуміння мистецтва й краси. У свій час закінчила Нововолинську школу мистецтв, де вивчала музику, живопис, архітектуру, скульптуру. Це мені допомагає на разі. А вчителювання й зараз приміняю у своій професії, коли мене запрошують проводити семінари для інших перукарів, де я навчаю своїх авторських технік. Так що ці дві професіі йдуть рука об руку.

4
r12

— Коли плануєте відвідати Нововолинськ?
— Так, планую у серпні 2016-го, але не обіцяю приїхати.

r1
Mv4ipEiwWSg

Розкажіть як співпрацюєте із українською діаспорою? Ваша волонтерська діяльність?

–Звичайно знаю про війну на Сході України. Допомагаємо не лише у індивідуальному порядку, але й усім миром, усією канадською діаспорою. Влаштовуємо благодійні концети, акції та зибрані кошти передаємо на АТО.

6

— Хто із відомих зірок Канади є Вашими постійними клієнтами?

— Канадська співачка Лілі Фрост – моя клієнтка. Менді Росс – телеведуча, й бере інтерв’ю у знаменитостей з красних доріжок. А так – адвокати, лікарі, вчителі й просто домогосподарки, бізнесвумен. На жаль з огляду на захист приватної інфо не можу дати більше імен. У нас таємниця приватного життя охороняється законом.

Моя ціль – зробити впевнену в собі жінку, красуню через зачіску й макіяж. Я дуже вболіваю за професію перукаря. Я їжджу по світу й вчуся. Наприклад, у Лас Вегасі була на тренінгу фарбування волосся (техніки й новинки), шо використовують перукарі на голівудських зірках.

r2
r3
к

“Поспішаю на роботу. Творити красу!” – саме так завершилася розмова журналіста та пані Анастасії Кравцової.

7
21
213
1
Анастасія Кравцова з Олегом Скрипкою, Торонто (Канада)
2
Анастасія Кравцова та Девід Коперфільд ( теж має українське коріння)
3
Анастасія Кравцова та Джек Кенфільд з фільму “Секрет”




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *