<

Фото дня: у Нововолинську пішохідний перехід веде у газон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 13.08.2020 / Нововолинськ, Фото дня / , /
Перегляди
4
/ коментарів 6

На вулиці Стуса у Нововолинську оновили дорожню розмітку. Проте, щоб переходити дорогу згідно розмітки, пішоходи мають витоптувати газони.

Світлини зробили журналісти БУГу 13-го серпня.

Щоб перейти дорогу не порушуючи правил дорожнього руху, потрібно порушити правила благоустрою. Для цього: вийти на газон, пройти ним до дороги (добре, якщо в дощову пору ніхто не загрузне в грязюці), переступити через бордюр, і нарешті стати на пішохідний перехід.

В березні 2019-го року БУГ вже писав про «цікаву зебру». Тоді начальник відділу будівництва, комунального господарства і газифікації Нововолинської міської ради Богдан Миронюк у коментарі під новиною написав: “питання розміщення пішохідного переходу, буде вирішене при черговому нанесенні розмітки”.

Однак, минуло більше року, а «віз і нині там».




коментарів: 6
  1. Тю так на 15 таке ж є біля спорт майданчика і на шахтарському біля магазину смак

  2. Ви приїдьте в Іваничі, фото дня буде, біля колишнього консервного заводу на перехресті Заводська – 8 – го березня там пішохідний перехід взагалі веде в “рів” тут ще хоть трава ще норм

  3. мене інше хвилює, де подівся тротуар, коло супермаркету?
    Цей участок тяжко пройти, особино коли з каляскою!!!

  4. Шановна редакція, пропоную вам розмістити фото пішоходного переходу поворот на 6 школу(біля спортивного майданчика)зі сторони 15 м-ну. Там ще більше працює бурна фантазія наших дорожних служб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа