<

Фото дня: Обмежувачі руху – не перешкода. У Володимирі-Волинському припаркували бус на тротуарі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:41 | 26.02.2020 / Володимир, Фото дня / /
Перегляди
0
/ коментарів 9

Читачі БУГу сфотографували автомобіль, який припаркувався на тротуарі у Володимирі-Волинському зранку 26-го лютого та надіслали нам світлину.

Нагадаємо, на цьому місці 24-го лютого встановили напівсфери, що обмежуватимуть рух автомобілів.

45 антипаркувальних напівсфер облаштували тільки на пішохідній зоні вулиці Данила Галицького (через дорогу від входу до ринку) та біля самого ринку, аби автомобілі не виїжджали на тротуарну частину.

Однак, як побачимо, це не допомогло. Водій буса припаркувався біля магазину на тротуарі.

Якщо ви маєте фото, які ми можемо використати в рубриці «Фото дня» на інтернет-виданні «БУГ», надсилайте їх у повідомлення на фейсбук-сторінку видання з коротким підписом або на скриньку bugorgua@gmail.com.




коментарів: 9
  1. В людям кудою пройти? Бидляцька поведінка водіїв,які товар поставляють і не є жителями нашого міста.Якби поліція хоч раз оштрафувала таких на немалу суму ,може б це навчило наш нарід дотримуватись якихось правил.

    • А людям ящики з товаром від Приватбанку в магазин носити? Нічрго тобі не станеться коли той бус обійдеш. Не трамвай і не цариця.

      • табличка на лобовому склі “доставка товару”, увімкнена аварійна сигналізація, та зупинка біля крайньої правої сторони проїжджої частини і не було б ніяких питань, а так як водій діяв аби йому було краще, то це фото і пост в новинах буде на його совісті.

        • ,…і пробка з об”їжджаючих машин до Маяка за 15 хвилин розгрузки. І все через це,що якась курка не може ввійти в положення і обійти бус. Шофер бо не в кабак пішов. Почніть з себе закони виконувати і бачити свою колоду в оці. Пропоную почати переходити на переходах і на зелене світло.

  2. Водій вивантажував товар. Теж був свідком цього. При вазі авто 2.5 т. +товар невідомо на яку вагу в ньому міститься.Пішохідна доріжка на те і є пішохідна. Цікаво куди дивилась поліція в якої таке під носом відбувалось за 100м. Хоча новина про нічне затримання дає можливість припустити чим вони займаються.
    А щодо “важко і далеко нести” товар в магазин, то для цього існують різноманітні спеціальні візки для перевезення вантажу

  3. Справа не в тому, шо якась “курка” не може обійти бус, а в тому, що тротуар не призначений для ізди автомобілями.Тротуари укладаються бруківкою, товщина якої 4см. Вона не взмозі витримувати навантаження автомобілями і як наслідок тротуари зазнають деформацій(пошкоджень).А тепер питання. Хто буде ремонтувати: водій чи власник магазину?

  4. Справа не в тому, що якась “курка” не може обійти бус, а в тому , що всі тротуари укладаються бруківкою товщина якої 4см і вона не в змозі витримувати навантаження автомобілями.Як наслідок, тротуари деформуються(пошкоджуються). А тепер питання. Хто буде ремонтувати пошкоджений тротуар: водії чи власники магазинів? Мабуть ні той, ні інший. Якби хоча б одного змусили відповісти за завдані збитки і відремонтувати за власний кошт, то,можливо, інші задумались би. Давайте навчимось цінувати те, що робиться для нашого блага.

    • Щоб, Ви знали, то бруківка, яка знаходиться навпроти аптеки і магазину покладена за кошти власників!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер