<
Лариса Цаль

З власного досвіду: як працюють вчителі в умовах карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 27.03.2020 / Погляд /
1
/ коментарі 3

1. Прокинулася в 08:00, ввімкнула WIFI, а там вже з 20 повідомлень: від колег, батьків, керівництва. Хто вже встиг зранку написати, а хто сидить до 00:00.

2. Продерла очі, і, поки п’ю каву, переглядаю усе написане і клацаю пальцем відповіді, бо можуть образитись.

3. Поки сходила до ванної, ще прийшло 5 нових завдань на цілий день.

4. Снідати немає коли, бо треба закинути на Google Classroom матеріали учням, переглянути пошту, надати консультації вчителям, що як робити, де шукати і чому воно так не виходить.

5. Поки сиділа за комп’ютером, власна дитина вже зробила собі снідання і навіть після себе посуд помила. На годиннику – 15:00.

6. Поставила варити вечерю. Ноутбук на кухні, бо треба вебінар подивитись і дати відповіді на тести, щоб отримати сертифікат.

7. Ноутбук уже і в салі, і ще в чомусь, телефон теж, бо одночасно ще й консультую батьків.

8. Власна дитина вже встигла і пообідати, і уроки свої дистанційні повчити, а я все дивлюсь вебінар.

9. Ніби всі справи шкільні виконані на сьогодні. На годиннику 19:30, час зустрічати чоловіка з роботи та вечеряти. Телефон все приймає нові повідомлення – роблю вигляд, що не чую.

10. Вдалося якось спокійно повечеряти. Поки чоловік дивиться телевізор, передивляюсь нові повідомлення на Viber та відповідаю на них.

11. Час для сну. WIFI вимикаю, бо точно знаю: не засну через нові повідомлення, бо не усі в 23:00 спати лягають. А зранку – знову те ж саме.

А хтось ще каже, що вчителі на карантині нічого не роблять. Воліла б краще до школи ходити. Добре, що хоч на вулицю не виходжу, дотримуюсь карантину (бо на це вже часу немає).

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 3
  1. Як на мою думку ,вчителi можуть записати ролiк з пояснения нового маткрiалу ,а то тiльки дают номер дом.завдань

  2. З такими технологіями як зараз, такий клас робоцяг як вчителі будуть вимирати”як непотріб.А на заміну їм з’являться інтернет- маркетологи зі своєю інтерактивною грамотою”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...