<
Олексій

Який сенс солдатам проводити дерусифікацію на Сході, якщо Волинь досі «червона», – медик князівської бригади звернувся до волинських чиновників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:13 | 13.05.2022 / Погляд / , /
23299
/ коментарі 32

Який сенс солдатам проводити дерусифікацію на Сході, якщо Волинь досі «червона», – медик князівської бригади звернувся до волинських чиновників.

Військовий князівської бригади Олексій із передової записав відеозвернення із зауваженням до волинян через неактивне проведення дерусифікації та декомунізації.

Який сенс проводити дерусифікацію на Сході та Півночі України, якщо ви не можете зробити її дома?

Ця ситуація нагадує гостину до жертви аб‘юзу, на стінах домівки якої висять виписки з судмедекспертизи. І ти дивишся на це, не допомагаючи постраждалому.

Путінський режим вбиває і ґвалтує наших громадян і мені соромно знати, що у місті, в якому я проживаю і люблю, є стільки вулиць, названих на честь радянський діячів.

Також військовий звернувся до депутатів і попросив їх сприяти швидшому прийняттю рішень на благо міста та країни, а не прикриватися громадськими обговорюваннями, щоб зняти з себе відповідальність.

Нагадаємо, раніше воїн-медик Олексій спіймав російського загарбника. Також, він проводив медичні навчання під час вишколу Штабу захисту Волині.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 32
  1. дайте народу хоч шо небудь з того, шо дали совети, а потім дивуйтесь, чому вона червона. Більшисть населення до цього часу едине шо мае – це те, шо дали кляті совети, хе-хе..

    • Ви заскучали за пивом з брудної півлітрової банки? Чи за обриганими генделиками? Або в черзі за синьою куркою хочете постояти? Може і в барак без каналізації плануєте переїхати? Ні? Ото закрийте свій червоний писок!

      • це ви часи “кравчучки” згадали ? я заскучав за бескоштовними квартирами. от ви, наприклад, в який квартири живете ? купили в часи незалежності чи отримали від клятих советів ?

        • А будували квартири за чиї кошти? Хто будував?
          Будували українці за українські кошти.

          • Давайте не будемо уподоблятися скрепоносцям. Якщо ці квартири були безкоштовними то вони були, і чекати їх десятиліттями не треба було. І будували їх … Що тільки одні ми українці будували їх по всьому союзу )))) і навчання було безкоштовне і лікарні і лікі були. Це не правильно казати що не було якщо було. Але платити все-таки треба було. Причому платити не грошима а свободою. І не факт що це було дешевше ніж зараз грошима.

        • Безкоштовний сир тільки в мишоловці. Ото мишоловка -СРСР, а, ніби, безкоштовні, (хоча зовсім не безкоштовні) квартири – сир.

          • то шо, тоби квартиру так и не дали ? ай-яй-яй, певно одна на весь Новив така невдаха.. Ну ще комсомолець мабудь. Тоди тунеядцям не давали, це правда

      • Волинь дійсно “червона”, багато хто чекав на Януковича . “Червона” Волинська прокуратура, поліція, суди , органи місцевого самоврядування , податкова. В цих установах роблять все можливе, щоб політично знищити Президента України Володимира Зеленського і Незалежність України. Волинська прокуратура навіть офіційний бланк використовує за зразком Росії, а не за стандартами України. Вони не визнають Кримінальний процесуалььний кодекс України, а “штампують справи” за Кртмінально- процесуальним кодексом 1961 року. Радянська зірка на меморіалі за кілька метрів від УСБУ і “1941” початок другої світової війни. Це жахіття.

      • Не ледарі,а ті що мають совість і не є спекулянтами.Україна дала спекулянтам зелене світло!! Ні одної фабрики,заводу….
        …..

    • Ви мабуть і зараз чекаєте щоби вам щось дали, а працювати і заробляти для вас це не прийнято, при совєтах давали щось тільки по чергах, записах, або ще для своїх чи тим, хто мав доступ і сам собі розподіляв, а інші, особливо в селах, працювали за копійки, і ніяких пільг, квартир чи пайків ніхто не давав, повірте, я це добре знаю.

      • Ми жили в селі,а отримали квартиру в місті,батько працював в лаві тяжко і по сьогодні ми діти живемо в тих квартирах бо не вміємо бути спекулянтами,а працюємо на приватних роботах бо державного майже нічого нема.

    • Що ж дали народу, ті совєти? Корито для прання з пральною дошкою, яке було ще у 19 ст.?

    • Дали Голодомор, репресії, депортації, пригнічення всього українського…
      Вам це подобається?

    • О! З`явився знову, як обкурився! З СБУ не хочеш познайомитися? Влаштую.

      • и до речи, я за межами, так шо не турбуй своих кураторив. Але бумагу обовязково напиши, потим згодиться

  2. Це ж і получалось, що хтось безкоштовно квартири получав, а хтось спину гнув. Справедливості, як і зараз, не було. Я захотів – маю дві квартири і ділянку. Хтось пропиячив – нема нічого.

    • та да, майже весь новик живе в отриманих безкоштовно квартирах. У бильшости це едина циннисть, яку вони мають, одиници % встигли хапнути народного добра чи набарижити, але вже всьо

  3. Знаю цього хлопця, хороша людина, розумна, так що треба позбутись кацапщини, щоб наступні покоління навіть не знали що таке кацап

  4. А ще, окрім де комунікації ротрібно провести, де-русифікацію я не тільки про мову але і про церкву, саме про церкву а не віру, про церкву, не як тіло христове а про церкву, як організацію. В Україні не має бути секти імені сталіна яку очолив @уйдо

    • Згодна з Вами на 200%. Вже задовбали “любители руського миру” і совка. Все радянське і рашистське геть з України.

  5. На даний момент назви вулиць це не головне. Я не розумію, невже так важко зрозуміти єлементарно? Гроші для армиї збираємо в людей, а тут йому вулиці треба перейменувати. Це ж коштує, і коштує не 100 і навіть не 1000 грн.
    Варто в автора запитати, адже він воює, то може краще купити йому і бригаді на ці кошти керамічні плити для броніків, а вулиці пейменуємо після війни???!!! Я думаю що цих коштів які підуть на перейменування хватить і на бронеплити для всіх бригади і ще й останеться для інших підрозділів.
    Перейменувати вулиці це ж не тільки табличкі змінити.

  6. Більшість українського народу має те що заробили. Совети нас, як націю, не рахували , все мало бути орусачене. Потрібно провести де-русиіфікацію, заборонити в Україні церкву російського патріархату.

  7. Автор пише правду: Україне не місце для чогось кацапського. В світські часи москалі зневажливо ставились до всіх.

    • Я тоже проти росії,але Україна не поважає своїх людей: з торбами по світі,мінімальна до війни була найнижча у Світі!! Корупція найбільша у світі!( читала дослідження) У влади захмарні зарплати,суди корумповані і ні один президент не змінив цього!!!

  8. Корупція згине, якщо перестануть бути скрізь куми, брати, родичі і інші знайоми. А ще коли не будуть носити хабарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...