<
Андрій Бокоч

В американському містечку Пенсакола три керівника і лише сім депутатів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 19.09.2018 / Погляд /
0
/ Коментарі відсутні

Підходить до завершення дуже насичена поїздка до маленького містечка Пенсакола, штат Флорида. Це місто має 53 тис. жителів, де живуть хороші і веселі люди.

Програма була дуже насичена. Розпочалось все з відвідин сесії міської ради склад якої аж … 7 депутатів, сесія відкрита для всіх бажаючих, на самому початку є в них таке як відкритий мікрофон, будь хто з жителів може прийти і задати своє питання. В місті відразу – 3 керівники: мер – обраний на прямих виборах, голова міської ради – вибраний зі складу депутатів та міський менеджер – призначена особа.

На наступний день – відвідали центр інформації та туризму. Хороше приміщення, багато чим можуть похвалитись.

Потім спілкувались з міським менеджером, який розказав про свої функції, того ж дня поспілкувались із громадськими активістами – розказували чим вони займаються, і як вони працюють. На закінчення поспілкувались із шерифом міста Пенсакола, який розказав як працює поліція в місті і в США загалом. Рівень довіри до поліцейського 80-85 %, вдумайтесь тільки.

На наступний день ми сходили в гості до однієї родини, де – чоловік займається тим, що возить на катері людей рибу ловити, дружина вчителька біології, а дочка – музикантка, яка грає на 10 різних інструментах. Компанія зібралась хороша 4 українців та 7 американців. Вразила їхня культура спілкування і вони хотіли чим більше почути про Україну і про війну з Росією. Їхня дочка грає на 10 інструментах і грає ще в місцевому рок – гурті, якій я подарував диска нашого луцького гурту Flyzzza – Флайzzzа, Андрій Тимчук дякую за диски.

В неділю – день відпочинку, попливли дивитись на дельфінів.

В понеділок були цікаві зустрічі з місцевими екологами. Зустріч в місцевій католицькій школі – вразило те, що всі діти займаються волонтерством, вони із задоволенням це роблять – ВСІ!!! Дізнався багато чого цікавого про шкільну освіту в США, думаю десь на одній з перших зустрічей з освітянами нашого округу обов’язково поділюсь інформацією .

В попередньому пості можна глянути про зустріч з Джеремі Евансом, який є одним із лідерів Республіканської Партії США в штаті Флорида.

Сьогодні поспілкувались із власником безкоштовної газети в місті, який розповів, як може бути прибуткова газета в такому маленькому містечку і виходити тиражем 20 тис. примірників щотижня.

А на завершення програми в Пенсаколі відвідали місцеву виборчу комісію, котра займається всіма виборами в місті. Кого цікавить в особисті повідомлення можу розказати.

Наша делегація вдячна за змістовну програму Courtney Boren Gccdc, яка нам організувала просто прекраснішу програму.

Забувся всі з нашої делегації стали Почесними жителями Пенсаколи, тепер ми можемо купити тут будинки не сплативши жодних податків!

6 днів пролетіли як одна мить і вже за пару годин літак в м. Каламазу 110 – тисячне містечко штату Мічіган!

Далі все буде!

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...
Тарас Завгородній
28.02.2024
В інформпросторі час від часу зустрічаю обговорення теми проведення/непроведення виборів президента цієї весни. І ...
Віктор Вілентко
21.02.2024
Про Совість, Гідність та Порядність! Шановна громадо! Напевно такої ганьби та зневаги до пам’яті Героїв Небесної ...
Жанна Білоцька
6.02.2024
Коротко про зміст статті своїми словами, через що мешканці вулиці Соломії Крушельницької у Володимирі лишилися без ...