<
Вікторія Смолярчук

Саме нам жити в цій громаді, тому хотілося б, щоб реалізовуватися тут було комфортно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:52 | 10.03.2023 / Погляд /
139
/ 1 коментар

Вікторія Смолярчук, учасниця проєкту «Нові ідеї для нових громад» від Володимирської громади:

«Спільно з такими ж активними молодими людьми, які брали участь у проєкті, ми обговорили і напрацювали дорожню карту розвитку нашої громади.

В результаті обговорення дійшли до висновку, що у Володимирській громаді варто було би покращувати співпрацю міської влади та молоді.

Також би хотілося спостерігати більшу зацікавленість та залучення молоді у життя громади, ніж вона є зараз.

В майбутньому саме нам жити у цій громаді, тому хотілося, аби реалізовуватися тут було комфортно. А також – разом розвивати цю громаду.

У майбутньому це має бути відкрита до змін, безпечна, інклюзивна та прогресивна громада, яка стане підтримкою та платформою для нашого розвитку.

А креативна та активна і вмотивована до змін молодь стане двигуном до розвитку міста та громади.

Я вважаю, що створення дорожньої карти дозволить створити таку громаду, підвищити залученість молоді в життя громади, налагодити комунікацію та співпрацю з владою, ну і насамперед, що дуже важливо, – зацікавити молодь в розвитку та створенні комфортної громади. Тому що це потрібно в першу чергу нам.

Для мене проєкт «Нові ідеї для нових громад» став надзвичайно великим джерелом натхнення, адже у ньому зібралися найактивніші люди нашого міста, які мають безліч нових ідей, від яких «горять очі».

Саме в їхній компанії ти розумієш, що не ти один запалений ідєю, є люди які готові в тебе підтримати. Дякую за нові знайомства, історії успіху та ідеї для нових проєктів про які ви почуєте згодом».

Нагадаємо, що проєкт “Нові ідеї для нових громад” реалізується Агенцією регіонального розвитку Прибужжя в рамках програми Мріємо та діємо.
Програма “Мріємо та діємо” впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
один коментар
  1. Зелена ти ше, Віка, шоб про власні серйозні речі самостійно роздумувати.
    Шо ж на громадські зазіхаєш?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...