<
Вікторія Литкіна

Про те, як адвокати захищають ймовірних вбивць Катерини Литкіної

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:51 | 22.03.2019 / Погляд /
38
/ коментарі 2

Ми вже понад 2,5 роки їздимо на суди, чули все і різне, але те, що слухали цього разу від адвокатів вбивць – перейшло всі межі.

Доброго вечора дорогі друзі, хоча добрим його не назвеш. Сьогодні в нас були судові дебати…

Адвокати – брехливі собаки, знаючи що вчинили їхні підсудні до останнього виправдовують вбивць. Таких адвокатів потрібно теж судити.

Всі прикриваються буквою закону, говорять що не захищають вбивство а захищають підсудних і тут же говорять різні нісенітниці щоб виправдати.

Шостак з Дягелем сказали що це не є жорстоке вбивство, тому що всі удари які були нанесені, кожен з них був смертельний. Катя після першого удару втратила свідомість (роздумував Дягель) і тоді вже не важливо скільки разів її вдарили потім, бо тіло (труп) не відчуває болю (заявив Шостак).

Дягель назвав це «дитяче вбивство». Ви це розумієте ??? Немає просто слів … Таке враження що для них це якась гра, що вони не мають своїх дітей, як взагалі вбивство може бути дитячим, чи дорослим? Для мене це вбивство і все.

Він сьогодні описав Терлецького як зразкового громадянина, тільки позитивні характеристики, і як така дитина може вбити? А знаєте що ще Дягель сказав? «Таке враження що я захищаю ангела». Це Шок і Абсурд… Немає сил вам розповісти все, що Дягель сьогодні городив. Так низько впасти, ставити під сумнів навіть поганий зір у Каті.

А Шостак, – «немає складу злочину і немає прямих доказів вбивства». Ковальов і Полячук теж відзначилися, теж опиралися на закон і всі прогалини, які допустили наші органи пригадали, а саме головне, що обвинувачений акт їм не сподобався, його вимагають змінити, бо Терлецький – золотий хлопчик.

Це ж тільки Статочнюк вбивав, а він так, просто був у стороні і просто помагав ховати тіло. Це тільки маленька частинка з почутого, ми змушені були вислуховувати все це мовчки, тому що не можна перебивати, вони мають право говорити все як думають (або хочуть).

Шостак, Дягель, Полячук і Ковальов: те, що ви сьогодні говорили в суді і як це подавали суддям, вам все вернеться. Те, як ви до останнього випивали нашу «кров», в житті все вертається з подвійною силою. Горіти вам в пеклі разом зі своїми підсудними.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 2
  1. Ганьба тим адвокатам ймовірним вбивцям. Їх потрібно засудити разом зі своїми Іродами підзахисними!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...