<
Ірина Демчук

Поїздка в Нововолинськ з Києва – то завжди пекло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:25 | 1.09.2018 / Погляд /
0
/ коментарів 13

Єдині щасливі поїздки, котрі я пам’ятаю, то були на машині по варшавській трасі.

Рейсовий автобус на 9 годин – це еталон, ми з Сашою сидимо на останньому ряду, де 5 місць, вибороли право сидіти тут вчотирьох, адже 5 людей тут ніяк не поміщається. Уявіть собі, 9 годин сидіти пліч-о-пліч з незнайомими людьми і водій каже: “Ну, всі якось поміщались, а ви не можете”.

Я ні разу не бачила кому тут вп’ятьох було комфортно, ні разу.

Всі просто мовчали і терпіли.

На сходах до Луцька сидить п’яничка з головою в крові. Кожного разу є якась п’яничка-задирака.

Хіба може рейс з пасажирами, котрі їдуть 9 годин, підбирати людей з Калинівки Житомирської області до Калинівки – Рівненської? І вчесувати, скільки людей може поміститися?

А уявіть собі, що це все щастя їде в еталоні? Уявили?

Раді бачити вас на рейсах до Нововолинська.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 13
  1. Чим Нововолинськ краще Калинівки? І чим люди з Нововолинська відрізняються від Калинівських, щоб відмовляти їм в проїзді? А людині яка з розбитою головою можна було допомогти, а не видивлятись і критикувати. Впадеш зимою на льду – побачим хто буде сміятись. І наостанок, якшо такі проблеми з автобусами, чому наступного разу вам не піти пішки? І доречі 5 місць а сидите 4 – платіть + за ще одне місце! Логічно??

  2. а ось при клятих комуняках ми їздили в ЛАЗах по 3-4 години до Львова, в пилюці, смороді, і ставали в кожному селі

  3. В Європі років 10-15 тому між містами на відстані від 10 км вже їздили неоплани, а в нас дотепер такий дурдом.

  4. Ми досі оглядаємось на гірші радянські часи та при цьому чомусь радіємо, що зараз не гірше. Треба рівнятися на краще. Транспортні послуги мають бути якісними. Ми повинні їздити комфортними маршрутними автобусами, особливо на довгих відстанях.

  5. Всім доброго дня. Я 300-400 гривень плачу за комфорт. Одного разу за такі гроші я їхала стоячи. Ну, фраза ” сиди в Києві” звучить з уст людини, котра готова платити гроші за поїздку будь яку поїздку лиш би довезли? Люди, ми варті кращого, ми мусимо боротись за краще, не дозволяйте з собою так поводитись. Завжди вимагайте того, чого заслуговуєте. Якщо не ми будемо боротись за наші права – так і будемо жити як живемо. Я не раз, коли не залишала проблему без розгляду, отримувала зміни та бонуси, що допомагало не лише мені, а й іншим людям. А алкоголік задирака заважав поїздці інших людей – без причини приставав до пасажирів та водія. А хлопець з головою в крові мав піти в поліклініку, а не сідати в рейс. Все логічно, усім вдалих поїздок, і бережіть себе.

  6. ми заслуговуемо.. ми повинні їздити з комфортом… ми.. ми.. а тому шо ми – європейці !

  7. Анічка, ми троє помістились на двох з половиною стільчиках разом з братом і сусідом, аби 2 мужчин зайняли інші 2.5 місця. І в п’ятьох і навіть у вісьмох можна їхати в такій ситуації, якщо ти їдеш в метро 20 хвилин. І анонімність не додає вам шарму.

  8. Я люблю Калинівку кожної області, проте для них та інших мають бути або дешеві рейси, або при умові вільних місць. А не на нічні рейси, на які ще й еталон пускають. Повірте мені, на автостанції з Києва лише на Нововолинськ пускають такі автобуси. Ні, буває що і нормальні їздять, але більш ні на один напрямок не їздять еталони, навіть якщо рейси коротші. А якщо і їздять, то так не коштують.

    • те що Ви тут пишете нычого не дасть є УРЯДОВА ГАРЯЧА ЛІНІЯ ще там трохи реагують.З власного досвіду знаю

  9. Якщо ви так полюбляєте їздити з комфортом, то сідайте в свій легковий автомобіль та швиденько на Київ.

  10. 1 коментар це явно водій маршрутки якоїсь написав))
    До Києва їздить еталон, ви що здуріли?) Да я б краще вже до Іванич поїхав чи до Володимира і сів на поїзд заїхав з комфортом, лежав би собі в купе за 350 грн з кондиціонером. А то в таких гробовозах їхати таку відстань то себе не поважати.

  11. Пекло!! Я так їхала, тільки з Нововолинська до Києва, то жахіття. Просто нема слів, в Житомирі я вже просто плакала від холоду (в ночі стало дуже холодно в автобусі) і болі в спині (сидіння продавлене та зломане було). Хто пускає такі рейси “еталоновські” , бажаю вам все життя так їздити!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...