<
Ангеліна Власюк

Як я опинилась в Грузії на тренінгу для молоді з усієї Європи. Хапай можливість з Erasmus+

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 11.09.2018 / Погляд /
1
/ Коментарі відсутні

Якщо ти «молодий» (18-30) займаєшся громадською діяльністю та активний в суспільстві і тобі не байдужий як особистісний розвиток, так і розвиток твого оточення.

Отож, до чого я веду. Хапай можливість з Erasmus+.

Або коротко про те, як я опинилась в Грузії на тренінгу для молоді з усієї Європи). Цього разу в Грузії відбувався TC: “ Show up! Best practices on increasing visibility of youth work”.

Цей тренінг курс був присвячений в основному медіа (PR, social media marketing, fundraising, external communication, visual, writing, video/photo making).

Розмовною мовою курсу була, звичайно, англійська, але навіть якщо ти не профі в іноземній, можеш не хвилюватись, тебе зрозуміють навіть з пів слова, бо там збираються люди, які на одній хвилі з тобою!

Курс ділився на 4 частини:

1. Team building: ми знайомились, грали ігри, присвятили цілий день знайомству один з одним, презентували свої спільноти та ГО.

2. Workshops: ми поділились на групи по різних напрямках і разом готували лекції для інших учасників по темах, які близькі кожному, я була звичайно в групі SMM і ще в Photo making. Ми проводили лекцію для групи і слухали лекції інших.

3. Practical phase: ми поділились на національні групи і виходячи з нових знань, які отримали на воркшопах готували різні медіа матеріали для своїх організацій, потім їх презентували.

4. Evaluation: підводили підсумки курсу, придумували можливості майбутньої співпраці, рефлексували і прощались

За цей тиждень мій кругозір значно розширився, коли ти в оточенні людей з інших країн, організацій, твій мозок починає думати більш по Европейськи, а це дуже важливо для української молоді.

Тепер я повернулась не тільки з новими знаннями і досвідом, а й з купою нових друзів, які стали дуже рідними навіть за один тиждень.

Тому я закликаю вас використовувати усі можливості, які трапляються на шляху! Дякую Молодіжний центр “Нові крила” за те я така як є, свідома та змотивована змінювати світ!

П.с. Якщо дуже цікаво дізнатись більше, я можу одного разу в МРЦ розповісти про цю подорож та як ви можете потрапити на такі програми.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...