<
Ярослава Вознюк

Петя, краще б ти мені тисячу прислав

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 5.03.2019 / Погляд /
0
/ коментарів 18

А мені написав Президент

Сьогодні зранку в поштовому ящику знайшла “лист щастя” від самого гаранта.

Купа ілюстративних матеріалів про те, як Волинь за його правління розквітла і навіть анкетка, в якій пропонується оцінити роботу мерів, голів ОТГ. І навіть конвертик є, щоб то відправити Петру.

Єдина корисна річ з усього, то карта. Правда, її псює фейс засланого козачка Савченка.

Ех, Петя, Петя, краще б ти мені тисячу прислав! Бо важко оцінити масштаби провального п’ятирічного краху і не так важко прикинути скільки коштів платників податків було потрачено на оцю хєрню!

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 18
  1. Зе прийде тобі порядок наведе. А дорога з Луцька до Нововолинськ найкраща за останні 15 років.

  2. Манкурт, манкурт, цікаво чи автор взагалі знає значення цього слова?
    Вихваляння Порошенка просто на вищому рівні. Якісні зміни за 5 років?
    Ок, поїхали.
    + Комуналка (збільшення в РАЗИ)
    + Курс гривні( обвал в 4+ РАЗИ)
    + Інфляція ( індексація цін, в РАЗИ)
    + Розкрадання бюджету на найвищому рівні, починаючи з УкрОборонПрому закінчиючи місцевими бюджетами.
    + Медреформа ( кому це стало зручніше???)
    + Зростання зарплат і пенсій на 100-200 грн.( При 35роках стажу на поверхні, пенсія шахтарки 1700грн)
    + Свобода думки і слова.( Репресії і переслідування журналістів)
    + Реформа суду ( краще промовчу…)
    + Реформа поліції( в РАЗИ збільшення криміногенної ситуації в місті!!!)
    Продовження хочете чи вистачить?
    Ото ж бо, перед вихвалянням гаранта( одного з засновників ПР, зам міністра часів Януковича і єдиного хто збільшив свої статки в РАЗИ, подивіться у зеркало, та запитайте себе, не дурень Ви часом????

  3. Тільки я Вас попрошу шановний Порошенківець. Не приплітайте сюди томос і безвіз( якісних змін життю, вони не надали абсолютно!)
    А армію не чіпайте взагалі. Дякую удачі вашому кандидату, надіюсь не набере і 5%.
    І дійсно підтримаю автора, краще тисячу чим нічого.
    На рахунок торгу державою і обранням кандидатів особами молодого віку, перегляньте за кого голосували Ви і, що ви залишили молодому поколінню!
    Із однієї з найрозвиненіших країн початку 90-х, саму бідну в 2019.

  4. Прикинь за інших не було а тепер є, подивись скільки нових виробництв в містах зах обл відкривається. Але нащо нам виробництво – краще такси тягати і субсидію оформити, ще з хати всіх виписати. А отг якраз то і найбільший +, в одному з сіл за 25років асфальт поклали(правда не зовсім). Але то вже на місці контроль треба.

  5. я за пецю. Такий унікальний експеримент над країною преривати не можна ! почекаемо, поки він сам прирветься…

  6. Люди думайте головою ! Чого так бояться Порошенка? Почав прижимати хвоста корупції і виставили клоуна зеленського на вибори. підтримую вадима я працюю і бачу зміни в кращу сторону і дороги тоже зроблені нормально. Коли обіцяють запустити виробництво .це може говорити людина яка не має поняття що це таке (МАЮ НА УВАЗІ ОБІЦЯЮЧИХ КАНДИДАТІВ) В нововолинську розбирають готовий завод і як з гуся вода сапога . ЗА ЦИМ вибачте повинен слідкувати порошенко чи наша обласна рада яку ми з вами обрали

    • Готовим заводом він був у 90му.розбирають офісне приміщення, яке нікому не потрібне було. Радійте що ще більше виробництва буде.

  7. Кожен має своє бачення. За часів правління ПП наприклад нашій сім’ї стало важче по комунальці. Зп відносно ті ж, а витрати в 3 рази більші разом із продуктами. Перейшла на гуманітарочку, стала вегетаріанкою. Весело. А гарант?~ певно ні в чому собі не відмовляє. Все можна терпіти, але не втручання в справи Церкви, не образу людей~ відразливо скидати з жінок головний убір? Він нас має за смердів. Він не чоловік~ не має ні честі, ні гідності… Які здобутки? Це ганьба.

  8. а що тут сперечатися … Знайдіть в інтернеті – будинок Порошенка в Козино…і все стане ясно …

  9. А той майдан був без крові???? Ні один президент не живе так як цей вилупок!!!! І закидайте мене чим хочете він робить геноцид!!!!! І якщо він ще раз пройде це буде катастрофа!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...