<
Еля Коротинська

Олексій Панасюк – ваша поведінка ГАНЕБНА. Розкажемо всім про це хамло!

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:02 | 27.04.2018 / Погляд /
14
/ коментарів 8

Отож шановні колеги, друзі та недруги. Не звикла виносити подібні речі на загал, та нинішня ситуація мене просто довела до істерики.

Нещодавно до нашої редакції звернувся депутат Волинської обласної ради Панасюк Олексій і повідомив, що 26.04.2018 року відбудеться слухання у Апеляційному суді, на якому буде розглянуто справу про ДТП, де він був фігурантом. Мовляв – він оскаржив рішення суду першої інстанції, яким Олексія Панасюка було визнано винними у порушення ПДР та накладено штраф у розмірі 340 (!!!) грн. Він попросив при можливості відвідати засідання, оскільки має намір висловити свою позицію щодо самого інциденту, яку не врахували в Луцькому міськрайонному суді. Одразу зауважу, що ніякої мови про гроші за написання матеріалу навіть не йшлося, і якихось «договорняків» з депутатом у нас не було, – пише журналістка на сторінці у Фейсбук.

З огляду на те, що я частенько займаюсь судовими темами – головний редактор видання Перший Ірина Костюк відрядила мене. Під час засідання, Олексій Панасюк та інший учасник ДТП мали змогу пояснити свої позиції. Тож зрештою суддя Апеляційного суду Борсук ухвалив залишити апеляційну скаргу Панасюка без задоволення.

Зауважу, що сам Олексій Панасюк під час засідання вів себе доволі емоційно, дозволяв хамити у бік опонента і попри рішення суду щодо відсутності вини Бецка – називав винним у скоєнні ДТП та ображав його, через що суддя зробив депутату зауваження. І це при тому, що цей чоловік набагато старший за нього, певно годиться в батьки і має мабуть зо 40 років водійського стажу. З першого погляду стає зрозуміло, що чоловік аж ніяк не заможний, втрапив у злощасне ДТП з депутатом на старенькому Пассаті, тим не менше – Бецко вів себе стримано. Тим паче й суд констатував – він у скоєнні ДТП невинен.

Олексій Панасюк вочевидь вирішив, що заручився підтримкою мас-медіа, які мають написати статтю виключно на основі його свідчень та пояснень. Тож під час засідання – періодично підморгував у мій бік, а після відмови суду – наполягав проїхатись з ним на місце ДТП, аби показати як насправді (на його думку) усе відбувалось.

Однак, я повважала, що матеріалу для написання статті у мене вдосталь: для об’єктивності я зробила запис пояснень обох учасників слухання, сфотографувала схему ДТП. Справа була доволі банальною і мого досвіду та знань вистачало, аби зрозуміти найменші подробиці інциденту. Тим паче – у мене не було підстав піддавати сумнівам рішення Апеляційного та Луцького міськрайонного суду, які є законними.

Отож повернувшись до редакції я описала всю суть справи, об’єктивно подала позиції усіх сторін, дібрала з мережі інтернет посилання на попередні публікації по цій темі і опублікувала матеріал.

І тут найцікавіше – по обіді 27.04.2018 р., розлючений Олексій Панасюк зателефонував у нашу редакцію та почав у грубій непристойній формі висловлювати претензії щодо матеріалу редактору видання Перший Ірині Костюк. Більше того, почав ображати мене, називаючи «тупою», «дурою», ідіоткою і навіть «конченою су*ою». Такі слова він повторював кілька разів поспіль, підкріплюючи їх нецензурщиною.

Вочевидь саме такий лексикон для депутата Волинської обласної ради Олексія Панасюка є найбільш прийнятним при спілкуванні з журналістами. За його словами, я написала зовсім не те, що було потрібно і як було насправді.

Відзначу, що за понад 10 років роботи у ЗМІ я мала не так багато відвертих конфліктів з публічними людьми і завжди намагалась знайти компроміс. Я неодноразово чула у свій бік плітки, про те, що я коханка якогось шишки… Мені не один раз натякали на те, що «дадуть по-голові», якщо не перестану копатись в якійсь темі. Марно пропонували «парішать»… Були навіть випадки, коли мені доводилось захищати свої матеріали у суді.

Та по нині жоден з написаних мною матеріалів не визнано таким, що містить наклеп чи брехню. Я доволі багато відпрацювала у судах різних інстанцій, пишучи сотні матеріалів на різні теми: від крадіжок і вбивств до банкрутств великих підприємств і звісно про ДТП різної складності. Мені довелось опрацювати тисячі судових справ, та ніколи, повторюсь НІКОЛИ!!!! Мене так відверто не ображали за об’єктивність!!!

Почувши запис розмови (так-так журналісти постійно користуються такими додатками) я була вражена від почутого. Зверхньо, нецензурно, грубо та хамовито!

Тим не менше – я зателефонувала Олексію Панасюку, аби розставити усі крапки над і. Та у відповідь – я знову ж таки почула хамство і зверхність. Депутат почав заявляти що ми написали не те, що треба. Я спробувала пояснити йому, що я – журналіст, а не особистий секретар, який має виконувати його вказівки. Пояснила, що подала обидва коментарі сторін, заради збалансованості та об’єктивності матеріалу. Однак Олексій Панасюк не зважав на мої пояснення і продовжив хамити та кричати, після чого – просто кинув телефон.

Отож, НЕвельмиШАНОВНИЙ Олексій Панасюк. Кричіть у себе вдома на собаку, дружину чи тарганів у коморі. А там, де ви публічна особа – дотримуйтесь хоч якоїсь етики, якщо ви про це колись чули. Ви – депутат обласної ради і така ваша поведінка – просто ГАНЕБНА. Я не зобов’язана вам нічим і танцювати «під вашу дудку» не буду.

В першу чергу своїми словами ви особисто образили мене – як жінку, як матір двох дітей і лише в крайню чергу – як журналіста. Більше того – ваші звинувачення та претензії щодо матеріалу я сприймаю, як втручання у редакційну політику і мої думки поділяє керівництво видання Перший та вся редакція Ira Novosad Lyubov Shekel Olia Radyuk Сергій Філюк Iwanna Sołomanczuk Володимир Фінгерт Роман Невестенко-Домбровський (Roman Newestenko-Dąbrowski)

Треба назавжди пояснити депутатам, чиновникам і посадовцям те, що ЖУРНАЛІСТИ – НЕ їхні СЕКРЕТУТКИ, НЕ РАБИ і НЕ наймані ПИСАРІ, які мають «танцювати під чиюсь дудку».

Звісно, я не буду опускатись до рівня окремих людей і подавати позов до суду про образу честі, гідності і ділової репутації. Та вважаю, що подібні факти мають бути відомі загалу. Думаю колеги з інших видань розуміють про що я і теж підтримають мене у цьому.

Олексій Панасюк – ваша поведінка ГАНЕБНА і недостойна чоловіка та депутата обласної ради. Ви плюнули у душу не лише особисто мені, а й усій редакції Перший.

Давайте розкажемо всім, про це хамло, тому тим, хто лайкне і репостне – +до карми)))

Шануйтеся любі друзі і не дозволяйте нікому вас ображати!

За посиланням – аудіозапис телефонної розмови Олексія Панасюка без цензури))))

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 8
  1. RUN льоша RUN,
    RUN льоша RUN,
    Не оставь самопоМОЧА!
    RUN льоша RUN,
    RUN льоша RUN,
    Помочи собі хрена сам!

  2. Це все сфабрикували холуї.
    Волонтери непитущі і святі, доведено Зінкевичем.

    • Саме пан Хінкевич аж дужеее святий, але безполєзний, комусь помагав а комусь не довозив

  3. Читаю уже не первую публикацию на БУГе про Алексея Панасюка.
    И что больше всего поражает, так это не только предвзятость журналистов, а еще и то что в комментариях, читатели посмеиваясь потирают руки, продолжая поливать человека грязью.
    Неужели никто не скажет что нибудь хорошее?
    Хочу рассказать одну ситуацию, которая произошла лет пять назад.
    В Владимир-Волынский приехали гастролеры с Львовской области и украли у продавщицы с кассы приличную сумму денег. Двое отвлекали, а один открыл кассу и убежал с деньгами. Эта Юля, она сама с Новосилок, побежала по Ковельской за грабителем. Алексей Панасюк в это время стоял через дорогу от магазина и понял по что происходит что-то не ладное. Он с другом прыгнул в машину, догнал и задержал грабителя возле магазина Радуга.
    Я уверен что большинство, кто здесь пишет всякую ахинею, так бы не поступили.
    Хочу сразу сказать, Алексей мне не друг, просто приятель, за счет общих знакомых.
    Удивляет то, почему никому не приходит в голову что человек сделал в жизни больше хороших дел о которых можно и нужно писать.

    • Алєксандр, хай Вашого нешановного знайомого за це поцілує Віра Сєргєєва.
      Були би хороші справи то про них би писали, а так пишуть про те, що зробив.

  4. Олександр, ти ще згадай, що було десять років тому. В цій статті чітко написано, що Панасюк поводиться як бидло. «Кончєна», «дура», «ідіотка» і це про журналістку яка виконує свою роботу. Тому все тут правильно написало: бичара є бичара. Незважаючи, що він там п‘ять років тому зробив.

  5. А подружка Верка мовчить, як вср…сь. Вже б втихоиирила того клоуна чи шо. Бо воно ще й потявкує далі

  6. Панасюк хам кінчений ,коли так розмоволяє з журналістом ,а все совкова ідеологія ,яка сидить в в людях ,які дорвались до влади і думають ,що перед ними будуть на задніх лапках скакати .Молодець журналіст .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...