<
Магомед Магомаєв

Ніколи не виносив «сміття» і не показував все на загал, але адміністрація Нововолинської лікарні мене не чула

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:47 | 22.08.2020 / Погляд / /
66
/ коментарів 10

Надіюсь, що серед медпрацівників я не один, кому не байдужа доля нашої лікарні!

Переглянувши відео діалогу з першим заступником міського голови та адміністрацією лікарні, я ще раз переконався, що можна багато вирізати із виступу і викласти інформацію так, як це вигідно для них.

Однак, ті хто мене знають, добре розуміють, що мені не потрібні ніякі регалії і посади – я завжди за справедливість і ні при яких обставинах не брешу!

Що стосується політики, то 13.08.2020 року адміністрація лікарні не вважала за потрібне поспілкуватися зі мною щодо порушення санітарно-епідемічного режиму в лікарні, хоча я до неї звертався в телефонному режимі.

А мої колеги – депутати міської ради, представники різних політичних партій і вподобань, в тому числі і партія “За майбутнє” відразу відгукнулися, прийшли і побачили все на власні очі. Депутат Верховної Ради України Гузь Ігор Володимирович організував відеозвернення до всіх жителів міста, за що я йому вдячний!

Надіюсь, що серед медпрацівників я не один, кому не байдужа доля нашої лікарні! Сподіваюся, що люди будуть мати сміливість розповісти всю правду про багаторічну складну ситуацію в лікарні.

Я ніколи “не плював і не плюю в колодязь з якого прийдеться ще пити воду”, як мені зауважив перший заступник мера міста. Я завжди відносився і відношуся з великою повагою до всіх працівників лікарні! Дуже люблю свою роботу!!! Ніколи не виносив “сміття” на загальний розсуд, завжди намагався все вирішити мирно і на рівні адміністрації, але мене не хотіли чути!!!

Якщо вам не байдужа доля нашої лікарні та її хороше і перспективне майбутнє – не мовчіть, не бійтеся і говоріть відкрито всю правду, бо “один в полі не воїн”, а разом ми велика сила!!! Майбутнє лікарні в наших руках!!!

Усіх щиро вітаю з наступаючими святами: Днем Українського Прапору і Днем Незалежності України!!! Здоров”я вам,щастя і миру! Хай у вашому серці панує віра у Бога,любов і доброта!!! Слава Україні!!!

21-го серпня відбулась зустріч адміністрації Нововолинської лікарні із хірургом Магомедом Магомаєвим у стінах міськради. Відео телеканалу СТН:

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 10
  1. Я знаю цього лікаря.
    І він допомагає тим хто звертається до нього.
    І мені допоміг одного разу

  2. На моїх очах була ситуація, коли чоловік прийшов у приймальне відділення із черепно мозговою травмою, магомаєв його не пустив на поріг, мовляв в нього перекур, а через 10-15 хвилин грубо відповів, що ніхто ним займатись не буде, бо скоро закінчується в нього зміна.
    Хвала нашим медикам!

  3. Він спас мою бабусю. Без питань поїхав в село щоб її оглянути, та приписав гарне лікування. дякую Вам.

  4. Дай Боже родині Магомаєвих здоров’я і довгих років життя.Професіонали і порядні люди.Ніколи не відмовлять в допомозі хворому.Коли сталося з чоловіком нещастя і швидка везла його в лікарню молилася лише б Магомаєв був на роботі.Знаю що цей лікар зробить все аби допомогти.А взагалі затитайте в нововолинців і вони дадуть характеристику лікарям.Особисто я ніколи не чула про цю родину поганих відгуків.Багато наших керівників живуть так ніби будуть жити 300 років.І тому стільки всього треба нагарбати.Вони не задумуються що життя таке коротке і з собою туди гаманця не візьмуть.І що потім ніхто не згадає добрим словом а на їхню родину впаде весь той людський негатив.А потім дивуються чому так сталося в родині,чому переслідують то одні то інші проблеми.Тому і переслідують що так прожили життя.А стосовно лікарні то навіть і писати не хочеться .Всі і так все знають.

  5. Порядна людина. І лікар. Не чийсь там синочок. Мав би бути завідувачем якби не просунули мажора. Магомаєва головним лікарем!!!

  6. Магомаєв гарна і совісна людина!!!!Неодноразово зверталася я і ні разу не відмовив.Вміє вислухати і гарно виконує свою роботу.Коли трапилась біда з чоловіком звернулись тільки до нього.Вілношення з розумінням і по совісті.В свій час дуже допоміг і за що велике ДЯКУЄМО!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...