<
Василь Нагорний

На підготовлений посібник для демобілізованих та діючих військовослужбовців ЗСУ потрібні кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 19.11.2017 / Погляд /
0
/ Коментарі відсутні

Шановні друзі!

ГО «Княжий Мир», тобто я та Irina Adamuk підготували, Посібник для демобілізованих та діючих військовослужбовців Збройних Сил України. Ми поставили за мету не розказати бійцям про їхні права, як це подано в інших брошурках, а дати напрямок дій, коли ці права порушені. Все взято з практики трирічної боротьби за права бійців. Зокрема, в Посібнику будуть дані відповіді на питання: Що робити? якщо відносно бійця відкрито кримінальне провадження, якщо його затримано на кордоні, через розшук по кримінальному провадженню, якщо затримують на вулиці; якщо військовослужбовець втратив чи нього викрали видану амуніцію, зброю; якщо командири відмовляються розглядати (приймати) рапорт (на відпустку, демобілізацію); якщо бійця позбавили частини грошового забезпечення; якщо бійцю відмовляють в направленні на обстеження, на лікування; якщо не згідні з висновком військово-лікарської комісії, МСЕК; якщо бійцю не видають посвідчення УБД; якщо боєць прибув у відпустку із зони АТО і захворіли; якщо вас звільнили з роботи під час перебування на службі….

Якщо Ваші фінансові можливості дають змогу допомогти нам фінансово у виданні цієї брошурки будемо щиро вдячні та вкажемо на її сторінках, що саме ви долучились до видання. Сума може бути будь-якою, на Ваш розсуд. Чим більше коштів ми зберемо – тим більший зможемо видати тираж та допомогти нашим бійцям відстоювати їхні права.
Всім щиро дякуємо,

Наші реквізити: р/р 26009055524569 у ВГРУ ПАТ КБ «Приватбанк» у м. Луцьк,. МФО 303440 ЄДРПОУ 41466971 Призначення платежу: благодійна допомога на здійснення статутної діяльності ГО «Княжий Мир».

Звіт про кошти та й загалом про нашу роботу буде публічним в грудні 2017!

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...
Тарас Завгородній
28.02.2024
В інформпросторі час від часу зустрічаю обговорення теми проведення/непроведення виборів президента цієї весни. І ...
Віктор Вілентко
21.02.2024
Про Совість, Гідність та Порядність! Шановна громадо! Напевно такої ганьби та зневаги до пам’яті Героїв Небесної ...
Жанна Білоцька
6.02.2024
Коротко про зміст статті своїми словами, через що мешканці вулиці Соломії Крушельницької у Володимирі лишилися без ...