<
Василь Нагорний

Інваліди війни вже втомились судитись за свої компенсації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 23.04.2019 / Погляд / /
0
/ 1 коментар

Такого бардаку, який зараз робиться в фінуправлінні Міністерства оборони не було навіть у 2014 році. Інваліди війни, навіть після виграних судів, мусять чекати на виплату коштів.

Пане Президенте, Петро Порошенко я намагався не турбувати вас до виборів, але зараз можна. Ви часто згадували наших захисників у своїх промовах, вони з вами постійно були поруч під час передвиборчої компанії. Ви, пане Президенте, ще приблизно місяць будете Головнокомандувачем. Ви сказали, що не підете з політики, а значить, маєте тримати марку, як політик і слово, як мужчина.

Інваліди війни вже втомились судитись з Міністерство Оборони Украіни за свої компенсації та навіть після виграних судів чекати на виплату коштів. Такого бардаку, який зараз робиться в фінуправлінні Міністерства оборони не було навіть в 2014 році. Тож витратьте годинину часу, зайдіть туди і гепніть в морду тим, хто блокує хлопцям компенсації при зміні чи отриманні групи інвалідності. Поясніть їм, як Головнокомандувач та як мужчина, що інвалідів війни не можна ображати, бо вони назавжди втратили своє здоров’я, захищаючи рідну землю.

Так, думаю, що ці інваліди, здебільшого не були вашими виборцями, бо образились… Тим більше, покажіть свій характер і благородність.

Тільки не доручайте це своїм бірюковським радникам – вони вже достатньо вам нарадили. Самі! Зайдіть, і з ходу, так смачно, прикладіться кулаком в ті ситі харі… Я певен, що є ще порох в порохівницях!

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
один коментар
  1. Тим атошнікам скільки не дай, все мало. Державу доїти вони добре навчені. Пільги дали і вистачить

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...
Тарас Завгородній
28.02.2024
В інформпросторі час від часу зустрічаю обговорення теми проведення/непроведення виборів президента цієї весни. І ...
Віктор Вілентко
21.02.2024
Про Совість, Гідність та Порядність! Шановна громадо! Напевно такої ганьби та зневаги до пам’яті Героїв Небесної ...
Жанна Білоцька
6.02.2024
Коротко про зміст статті своїми словами, через що мешканці вулиці Соломії Крушельницької у Володимирі лишилися без ...