<
Борис Карпус

І я знову подумав… яке в нас убоге місто…

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 22.05.2019 / Погляд /
2
/ коментарів 12

... І це все не виконавці винні, це просто задачі ніхто не ставить! Ні суспільство, ні мер Нововолинська, ні депутати. А поки так і живемо…

Приходжу в офіс я рано. Ну, відносно. До початку суєти маю хвилин 40… Що роблю? Правильно! – соцмережі))) Телеграм – там бізнес. ФБ – там політика. Вайбер – дозвілля і сім’я. Інстаграм – там якась мішанина творчості з естетикою.

І от в Інсті мій улюблений Андрій Федорів постить – брендролик для м. Вінниця.

І я знову подумав… яке в нас убоге місто… Законсервована нафталінова влада, яка зализує бюджетом розвитку пострадянські дірки в управлінні комуналкою.

От хочеться жити в такому місті:
– Де не звітує міський голова в заскарузлій сов’єтьській залі про свою роботу людям, яким все-одно… А впроваджений і діє бюджет участі.

– Де люди не клянчать в депутатів майданчики, а розроблена система дитячого дворового дозвілля і за 3 роки закрито питання за кошти міського бюджету, ОСББ, мешканців та спонсорів.

– Де не тече десятиліттями вода кольору ірландської бороди, а за кредитні та донорські кошти впроваджені проекти з реновації системи водопостачання.

– Де мешканці не мають стеротипу, що дороги не ремонтуються або давно гроші списані/та вкрадені. А діє прозорий перелік списку доріг: коли і яка буде ремонтуватись, скільки коштують ці роботи і хто виконує підряд.

– Де міська влада не грає в настільний теніс з прокуратурою за приміщення дитячого садочку. При черзі в понад двісті дітей. А реально хоче вирішити питнання і вирішує успішно !

– Де місто замовляє брендбуки, айдентику, робить інвестиційну стратегію, в решті-решт – веде який-небудь діалог з мешканцями. І сайт – це крутий сервіс, а не на коліні зверстаний інструмент розміщення інформації в стилі “сводок” радянської Волині….

… І це все не виконавці винні, це просто задачі ніхто не ставить! Ні суспільство, ні мер, ні депутати. А поки так і живемо…

П.С. Хотів завершити позитивом, але НІТ!

Живемо раз і це – не чорновик… Дивимось ролик і…

ВПЕРЕД та ВГОРУ !

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 12
  1. Надіюсь це остання каденція совкової влади у нашому місті. Борис, якщо ти будеш брати участь у виборах – твоя візьме!!

  2. “пострадянські дірки в управлінні” – це дірки, які наробили кляті комуняки ? наприклад, на дорогах
    “в заскарузлій сов’єтьській залі” – а шо іншу, незалежну, не побудували ? тями не вистачає ?
    і мрії, і мрії.. “прилетит дядя Сэм в голубом вертолете і насипе інвестицій! ”
    Шо вони там збираються побудувати ? Україну, яка понад усе ?

  3. Боря, ти уже років 10 в місцевій політиці, конкретно ТИ що зробив для того, щоб місто було таке, як ти описав? назбирав на весілля на світязі?
    як то кажуть – почни з себе)))

    • Ось мій номер.
      097 255 1999
      Зателефонуйте. Розкажу, як не будучи депутатом можна зробити гарну справу для міста.

      • А чому не як депутатом нічого не робити? Поганим депутатам, як і танцюристам щось мішає.

  4. Не слухай її Борисе. Всі вони провокатори і починають тільки з цього питання. Стаття актуальна і на часі. Віктор Борисович зібрався у Верховну раду. Тут йому нічого не світить. А ти балотуйся на мера.

    • підтримую ! пеця надій не виправдав, шоу до кінця не довів.. хочеться послухати, як Анатоль буде росказувати, як Борису кляті комуняки заважають ! хай буде шоу місцевого рівня ! Всі – за Борю !

    • Не слухай, Борисе, того Анатоля, бо то комсомолець. Комсомольці вони хитрі!

  5. неподобається убоге місто? то вали на….р, обізвавши так своє місто тобі немає тут місця.

  6. А що не убоге? Це колись було не соромно сказати Нововолинськ! А довела до такого стану місцева влада, а це не тільки мер, а й депутати! І вибирали їх жителі міста.

    • в котрий раз прошу назвати квітуче місто під керівництвом свідомих бандерівців, ну, шоб було з кого приклад брати…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...